aliandalina Esracaa1 ayyy evet kız aynı günde de detaylı ultrasona giricez inşallah hayırlı sonuçlar alırız cinsiyeti ne bebişinnn 🥰
Law55 Iremfasl_ 20+2 yim bende neredeyse aynıyızzz yaklaşık 1 haftadır hissediyorum kıpır kıpır oynuyor 😀
Iremfasl_ Law55 evett baya baya hissediyorum valla bende pıtır pıtır geziyor içimde 😅 şimdilik geniş alan dönsün dursunlarr bakalımm son haftalar görücezz neler olacak 😂
Iremfasl_ Gres Sade soda içiyorum ben günde 1 tane veya sakız çiğniyorum iyi geliyor biraz aklında bulunsun seninde😇
Fatmasevimyaras Bende 20 haftalik oldum. Mayıs annesi olucam kızımda Mayıs’ta oldu oğlumda olucak galiba
Ayytacc Iremfasl_ 22+4haftalik hamileyim iki oglumdan sonra prensesim olucak insAllah hareketlerini 20haftaya yakinken hiss ettim dogum nisanin ortasina denk geliyor ben erken bekliyorum
Iremfasl_ Ayytacc Hayırlısı olsun inşallah canım benim rabbim en doğru zamanda kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼🥰
pinar_033 Iremfasl_ 19 hafta olduk hareketlerini karnıma bakınca görebiliyorum ama hissediyormuyum hayır 😊 bu kız ağır olacak diyorum hep bulantilarim az biraz hafifledi
Iremfasl_ piiremsesinannesiii Kabızlık arada bende de oluyor hamilelikten öncede vardı hala devam ediyor🥲ama olsun oda nazar boncuğumuz olsun 😊
Sinemsa Iremfasl_ bende 20+1 im ve çok hissediyorum. Özellikle kızım ters durduğu için ayaklar alt kısımda sürekli ayak hareketleri mevcut 😁