Bade0022 Asel_meva bizde 20. Haftada gittik en son 20 .haftada 365 gram 25 cm di haftaya 23 haftalık olacağız bakalım ne kadar artmışız
Cbabymom 21+3 de dün detaylı ultrasona gittik 27cm 488 gr oğlum 1 hafta önden gidiyor. Hepsinden önce sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻🧿🥰
KeremikoBayky ELF1- ben bugün 34+6da kontrole gittim 2540 gr 45 cm çıktı. İlk NST ye girdik düzenli sancı çıktı 😬😬 Alttan kontrolüm yapıldı açılma yok. Doktor bebeğimizin acelesi var hazır olun 37de tekrar gelin dedi
Serkansemacit Asel_meva 32 haftalıkken 2 kilo dedi şuan 33 bitmek üzere 2 bucuga yakındır herhalde gözüme hep az geliyor sizde de oluyor mu öyle 😂
babyarslan ikibaloglanannesi doktor döndüğünü söyledi de benimkinin erken gibi geldi sanki onun için sordum
binnur64 BO-0619 doktorum erkek olduğu için sormaya çekiniyorum kaç haftalığa kadar cinsel ilişkiye girilmemesi gerekiyo acaba
elifcicek_07 Saziye58 doktor ilk kez 19 haftalıkken kilo söyledi ama bence 17 den sonra başlıyor çünkü hareketleri her geçen gün şiddetleniyor. Dün gece ayyy diyerek uyandım 20 haftaya girdik baya canımı yakıyor
Elif-dogan cansualisa bizim doktorumuz mu olumsuz bir anlamıyorum ya 34 haftada gittik 2200 dedi ama yol baş çevresi geri olması gereken kiloda değil vs her hafta aynı . Gerilikten korktuğum için perinatolojiye gittim hiç bir sağlık sorunu yok dedi çok şükür ama anlamıyorum
cansualisa Elif-dogan perinotolojiiii bak sorun yok demiş kuzum riskli gebelik bölümü sonuçta ben olsam o doktoru değiştirirm