Prensesdiana gittm iyi dedi dr ama sonucun biri çıkmamış onu bekliyom haftaya çıkar detaylı ultrason git dedi haftaya gidcem çünkü ankaraya sevk edyor

Prensesdiana haftaya sa detay utresyona gidcem sonuçlarda hep çıkar bakalm nasıl çıkar

haticenurrr Rabbime çok şükür bir kızım oldu düştükten sonra, 4 yaşında şu an. Düşük yaptığım erkekti, yine şükürler olsun ki hamileyim 28.haftalığım onun da cinsiyeti erkek.
Veren de Allah alan da, bi cennet kuşum var işte.
Teşekkür ederim sorduğunuz için 💞

@Eluf bende 11 haftalıkta ense kalınlığı gördü doktor 14 de detaylıya girdim 16+6 da amniyosentez oldum 21 de detaylıya tekrar gircem oda genel kontrol iç organları için

• Eluf bunu yanıtladı.

Prensesdiana oda temiz çıkar inşallah maşallah sağlıkla gelsin amin

Reyyan04 ya kromozomal hastalık yada kalbinde problem oluyomuş oyle dedi doktorum cnm

Sffghh12 Allah korusun herşey rabbimin elinde sağlıkla al kucağına inşallah

monagra gelecek sonuç sadece kafanın rahat etmesine sebep oluyor ve bu durumda ne olursa olsun bebekten vazgeçecek halim yok zaten bir müdahale de de bulunulmuyor gerek duymadım

2 yıl sonra

Busrapekdemirr Merhaba benimde bebeğimin beyninde kist gördü doktor amniyosentez önerdi 😞 şuan durumunuz nasıl sonuçlar iyi geldimi bebeğiniz durumu iyimi