AsyAyse ABoyAndTwinsBoysMoms benim 19. Haftam ama hala mide bulantısı yaşıyorum çok kötü Allah sabır versin. Ne zaman geçecek bitsin artık 😔
ABoyAndTwinsBoysMoms AsyAyse 19. Haftadan sonra betada düşüş oluyormuş biraz daha. Ben de onu bekliyorum belki biraz rahatlama olur diye. 🥲
Nhlhmz11 ABoyAndTwinsBoysMoms çok bulantı olunca doktorum sabah iki akşam iki prilam iç dedi , başlarda uyku yapıyordu bende 26 hafta oldum hala bulantı devam içiyorum ama uyku falan kalmadı
Qnl ABoyAndTwinsBoysMoms zofer serum ve onzyd deneyin lütfen ben 3 ayda 12 kilo verdim bende hiç biri işe yaramadı ;(
ABoyAndTwinsBoysMoms Qnl aşırı kilo kaybı olmayınca serum vermek istemiyor doktorlar. Ben 2 kg kadar verdim. Çünkü hiç kalkmıyorum ve çoğunlukla galeta, pilav , ekmek vs yiyorum.
Sedaglrrr ABoyAndTwinsBoysMoms Kök zencefilde iyi geliyor bulantıya isterseniz deneyin ama günde en fazla yarım bardak için benim bulantımı baya azaltmıştı doktorunuzada sorun yinede
ABoyAndTwinsBoysMoms Sedaglrrr zencefili duydum ama tadından çok iğreniyorum. Kokusuna da tahammül edemiyorum 😞😞😞
Omerva ABoyAndTwinsBoysMoms benim 3.gebeliğim resmen Sürünüyorum diğerleri böyle değildi bunda bittim resmen çoğu gitti azı kaldı diye diye kendimi teselli ediyorum
ABoyAndTwinsBoysMoms Omerva çoğu gitse belki azı kaldı diye avunacağım ama 😅 yarılandık sayılır henüz.
Yldzhra ABoyAndTwinsBoysMoms ya benim de 4 buçuk yaşında bir oğlum var yazık çocuğ bakamadığından kilo vermiş kendime hayrım yılki babası sağolsun bişeyler yapmaya çalıştı ama anne kadar kimse ilgilenemez annem geldi çocuk toparladı ama benim bulantılarım aynı devam ediyor gece yatmadan 2 prilam içiyorum bu sefer midem ağrıyor bıktım cidden bu durumu çekmeyen bilmez
ABoyAndTwinsBoysMoms Yldzhra resmen birebir aynı durumdayız. 😭 İlk hamileliği insan bi şekilde geçiriyor ama çocuk olunca ona bakamamak hepten mahvediyor insanı.
Yldzhra ABoyAndTwinsBoysMoms öyle canım benim daha 12. Haftam yolumuz uzun inşllah biter oğlumda da 16. Haftada bitmişti
ABoyAndTwinsBoysMoms Bu arada şimdiye kadar bulantıma en iyi gelen şey **ayva ** oldu kesinlikle. Bir iki parça ayva **prilamdan ** çok daha etkili..
Meerve-um Haftamdayım ben de prilam kullanıyorum gece yatmadan önce 2 tane alıyorum. Ara ara kendimi deniyorum acaba bırakabilecek miyim geçti mi diye ama asla geçmiyor mide bulantım o kadar kötü ki içtiğim 1 bardak suyu bile kusuyorum prilam içmediğim zaman. Doğurana kadar prilam bana kardeş olacak 😄😄😄
Nisayktlpp ABoyAndTwinsBoysMoms benüm geçişler daha zoru hafta bittiğinde acillik oluuordum Allah yardımıcınız olsun ❤️❤️