Selamlar..
Aranızda konunun uzmanı var mıdır bilmiyorum ama bugün itibarı ile (18.12.2022) 33+3 deyim. 32+0 da iken SGK anlaşmalı özel hastanedeki doktorumdan ‘çalışabilir raporu’ alıp şirketin mali müşavirine gönderdim.
Ancak, ben tüp bebek ile hamile kaldım ve tüp bebek kliniğimde de asıl takibim yapılıyor hatta benim için asıl takip dediğim yer orası ama doğum masrafları vs sebebi ile diğer sgk’lı anlaşması olan vir özel hstaneye de gidiyorum. İkisi de birbirinden haberdar, durumdan haberdar, bu hastaneyi doğumda kullanıcma çünkü sigortam da orada geçerli (çift can doğum sigortası)
Ancak, geçen haftaki süreçte halan kritik eşiği (14/9) sürekli olarak geçmese de tansiyonda hafif bir yğkselme eğilimi var, 14/12 Çarşamba günü doktorum idrar tahlili istedi idrarda protein ve kreatinin de çıktı. Kan tahlili de yapıldı, alt-ast-bun, kreatinin, üre ve hemogram yapıldı. Kan sonuçların ok geldi. Nst de ok idi. Doktorum, erken doğum olabilir mnlem olarak ciğer geliştirici yapalım dedi. Ardından, 16/12 cuma günü yeniden kontrole gittim. İdrarlar yenilendi ama bu defa negatif geldi sonuç. NST yine ok. Cuma ve CMT akşam da 2şer ampul (4 doz toplam) ciğer geliştirici olarak celestone yapıldı.
Doktorum ise izne ayrılmamı istedi.
Ben ayrılmak istemedim ama bebeği riske atmak tabii ki istemem. ) O yüzden Pzt itibarı ile izin aldım. Yani bu hafta yokum dedim açıkçası.
Doktorumdan rapor almadım.
Şimdi asıl merakım şu, şirketinde de biraz rahat edebilirim lakin ben yasal olsun da istiyorum.
32+0 da yani 08.12.2022 de çalışabilir raporunu aldıktan sonra
- 37. Haftadan önce çalışamaz raporunu almak istemez isem,
- yıllık izin haklarımı kullanabilir miyim,
- doktordan klasik iş göremez raporu alabilir miyim normal bildiğimiz rapor, ödemei devletten aldığımız şekilde normalde atıyorum dahilyieden almak yerine kendi doğum doktorunuzdan?
- bu ikinci çalışamaz raporunu riske atar mı ? Zira ben bunu cidden 37 de almak istiyorum şansım var ise arada başka türlü izin ve raporlarla idare etme şansım var mı ?