catandgirlmom dtcanannn valla onu bilmiyorum 😂 ocak 4 te detaylı fiyatta sormadık inşallah çok yüksek değildir 😂
dtcanannn catandgirlmom ben korkuyorum o hastanedr doğum yapmaya 15 bin ₺ doğum ama arkadasın bebeği yoğun bakımda kalınca 80 bin tl ödeyip cıkmıslar😂
catandgirlmom dtcanannn doğum 15 mi 🫠 benim özel sağlık sigortam var allianz allianza özel 27bin tl doğum fiyatı verildi özeş sigortam olmasa ne kadardı dedim 39 dediler… 27 üzerinden o zaman okey diyelim zamlanmasın dedim doğuma kadar, öyle bir şey yapmıyoruz dediler 🤯🤯😂😂
catandgirlmom dtcanannn sizin doktorunuz kim ben direk asm ile görüştüm fiyat alma birimi ile, benim doktorum nuri ceydeli, doktorum zaten fiyat konuşmuyor danışma bile fiyat konuşmuyor fiyat birimine yönlendiriyor
Rbylmz Hediyemmm Ahmet Murat Göksu’ya gittim detaylı ultrasona, gitmeden asistanı aradı bilgilendirme için o zaman söylemişti. Gittiğimde özellikle sordum tekrar rica ettim ama kabul etmedi yine
Hediyemmm Rbylmz çok ilginç ozaman herkese farklı muamele yapıyorlar hiç hoş degil keşke başka yere gitseydiniz araştırıp sonuçta o kadar para veriyoruz babasının görmesi kadar doğal birşey olamaz 🤦♀️
eylulasd1_ Huso2304 merhaba bülent bey sizde de ultrasonla bakarken hiç konuşmuyor mu ben ilk kez gittim uzun sğte inceledi ama bittikten sonra sadece şu ilaçları kullan dedi o kadar
Huso2304 eylulasd1_ eylulasd1_ Bülent bey öyledir işini öyle yapar konuşmaz kendi bildigini yapar çok temkinlidir
catandgirlmom dtcanannn amanullah ayrı bir doktor ama direk asm nin doktoru değil o yüzden o size kendi doğum ücretini söylemiş asm yi arayıp asm doltorlarının doğum fiyatlarını sorun keşke 15 olsa 😂
catandgirlmom dtcanannn evet ama farklı bir durum o doktorunuza sorun o da söyler arkadaşımda amanullaha gitmiş mesela onlar medikal olarak seçmiş, amanullah dediğin doktorun kendisi özel olarak çalışıyor asm doktoru değil ki 😂 neden anlatamadımm 😢
dtcanannn catandgirlmom medikalle artık calısmıyor . Gebze medar ya da asm de doğum yaptırıyor artık ben gebze medar da yapcam 8.500 ₺ 😀
Rbylmz Hediyemmm ben böyle bi şartının olduğunu bile bilmiyordum, bende çok üzülmüştüm gerçekten. Doktor beyin prensibi böyle dendi birde 🫠
Rbylmz Hediyemmm he evet onu yapabildim 😂 kızım göstermeyince yan yattım falan o ara bir tek çekemedim 😂