Yisin Merhaba kuzular üç aylık gebeyim iki aydır mide bulantısı çekiyorum her gün yatıyorum aöa artık sabrım bitti psikolojim çok kötü doktoruma zoferi sordum ben önermiyorum dedi ama ben yine de aldım kullanan yazabilir mi kaç tane içtiler durum nedir
Qnl Yisin ben hem serum olarak aldım hem ilaç olarak içtim cnm kabız yapıyor :) onun dışında bi ters etkisi olmadı içen milyonlarca insan var Ki doktorum profdu hiç bi sorun olmaz iç dedi
Sedamete Yisin kullandım canım zoferi hap olarakta serum olarak da kullandım hap olarak 15 günden sonra etki etmeyince zoferin serumunu kullandım sonra onzyd+prilam beraber kullandım uzunca bir süre ve 32+3 üm hala prilam kullanıyorum
Btlkck Sedamete onzyd nasıl içiyordun bugün eşim ilacı almaya gitti zofer yokmuş onzyd verdi doktora yarın sorucam ama dilin üstünde eritilir diyor
Qnl Yisin çok kötüyseniz kendinize bu zulmü yapmayın gerçekten ilk hamileliğimde 37 hafta zofran içtim hatta doğum a girerken bile verdiler 🙈 çok şükür kızım 6 yaşında 🙏
Sedamete Yisin canım zoferi sabah aç karına alıyordum diye hatırlıyorum.Onzyd+prilam ise prilamı gece onzydi sabah aç karına alıyordum
Sedamete Btlkck evet canım sabah kalkar kalkmaz dilimin üstüne koyup erimesini bekliyordum acı bir tadı var ama çok etkili yani zoferden de etkili bence ve bulantım kusmam olmasın diye 1 saat sonra yemek yememi söylemişti doktorum başlarda öyle yapıyordum tam 1 saat bekleyemesem de 45 dk filan bekliyordum sonra ilaç erir erimez yemeğe başlamıştım hiçte bir şey olmamıştı canım
Btlkck Sedamete bende sorup kullanıcam ama dilimde eriyebilir miyim bilmiyorum kaçıncı haftada kullandın
yanlisanlamaama Sedamete zoferle aynı etken maddeye sahip sadece eritildiği için daha hızlı etki ediyor ama bende o da etki etmedi iki hafta kullandım yine kustum😂 illa zofer olacak
Sedamete Btlkck eritebilirsin canım zor değil sadece acı bir tat.tam hatırlayamıyorum ama 10-14.haftalar arasıydı öncesinde 7-10.haftalar arası zofer kullanmıştım
yanlisanlamaama Yisin ben zofersiz yaşayamıyorum maalesef 😢 zoferle de aman aman iyi olmuyorum bulantılarım oluyor ama en azından kusmadan birşeyler yiyebiliyorum. Çok kriz zamanlarımda serum olarak alıyorum. Kanıtlanmış bir zararı yok aslında ama bazı doktorlar pek tercih etmiyor