Omrum1234 26+6 gece 24 59 gecince27 haftaya adım aticaz minik civcivle🐣🐣🐣 yazlık bişey almadım çünkü toplu olur zayıf olur o yüzden almadım
Firdevs96 Omrum1234 aynıyız hafta olarak bende yazlık almadım çünkü bebek kilolu olur zayıf olur boyu uzun yada kısa olur ne bileyim cesaret edemedim almadım bi kaç takım 3 6 aylık var o kadar sağlıkla gelsinler inşallah da kıyafet kolay iş
busranur_19 Edafmo Evet ben genelde görerek dokunarak almayı seviyorum ya nedenseeee çok zor durumda kalmadığım sürece kıyafetleri avmden alıyorum 🌷🐥
Sellmaseellma busranur_19 4 5 parça alt üst yenidoğan aldım 3 4 parça da 3 6 ay aldım kıştan yaza geçiştede kullanabileceğimiz ilkbaharlık kumaş türü ne çok ince ne çok hafif şimdi kilosunuda bilemediğimden çok almadım doğumdan sonra yaza doğru yine alacağım zaten ben çıkamasam bile herşey online lcw dan sipariş veriyorum çoğu şeyi o zamanda öyle yaparım dedin
busranur_19 Sellmaseellma Evet bende bu mantıkla gittik açıkçası zıbınları falan her şeyi hazır 20ye yakın aldım ama hepsi karışık 0-3 3-6 ay şeklinde alt üst takımlarda öyle artık ince olanları yaza göre ve kilosuna göre alacağım inşallah
Sellmaseellma busranur_19 dert etme bu kadar sonradan da sipariş verirsin yine 2 3 güne elinde oluyor zaten şimdiden fazla alıp kullanamadıktan sonra bi kıymeti olmuyo ben yazlıkta alıcaktım ama güvenemedim arkadaşım gitti aldı birsürü şuan hiçbirini giydiremiyor kilolu doğdu bebeği yenidoğanları 1 hafta giydir o kadar
Ferdaklg Bizimde mart 13 yazlık ayına gore sadece zıbın bide sortlu tulumlar aldım simdiden pek bişey almaya gerek yok cocugun cunku kalıbı nasıl olucak belli değil tosbik de olabilir zayıf da ona gore yazın alacagım 😇
1Busenur1 Kızlar nasipse bende 20 martta bebeğimi kucağıma almış olucam ama doğum konusunda hem heyecan hem korku var internetten baktığım araştırdım normal doğum çok istiyorum ama prenses acısız doğum varmış siz ne düşünüyorsunuz ☺️