betul22 busranur_19 2. Çocuğum olduğu için ikiside erkek olduğu için fazla birsey almadim canım hastane çıkışı 11 li bitane takım aldim hastane çıkışı 0_3ay diğer takım 0_6 oglumunda küçülmüş kıyafetler var tavsiyem yeni bu heyecanı yaşıyorsanız hepsini aynı almayın çünkü minikler çok çabuk büyüyor yeni dogan 0-3 ay 0-6 ay 0-9 ve 1 yaş olucak şekilde alın
busranur_19 betul22 Evet genelde bende büyük almışım ama ince tanımlar almamışım artı onlarıda alırım inşallah
Bebeginehasret busranur_19 ben yazlk pek bisi almdm canm.ilk 3 aylk aldm erzurumdaym ve tayinciyiz cikan yere göre alicam
busranur_19 Bebeginehasret Bende almışım ama yazlık almamışım hiç kışlık almışım ince bluz kısa kollu vs hiç yok 5ay sonra zaten yaz inşallah duruma göre alacağım artık 🌷
Edafmo busranur_19 kısa kollu da al bence canısı, yaza kendini baya toparlamış olur. Benim abimin kızı Mayıs doğumluydu temmuz Ağustosta hep askılı şortlu giydirdiler çocuğu ve hasta olmadı hiç
busranur_19 Edafmo Evet inşallah şuan yaz sezonuda yok aslında yeni ürünler mağazalarda sadece nette var ;(
Gizemli Benimki de inşallah mart. Ben kısa kollu bir şey almadım. Hep takım olarak aldım bi de zibinlar ki onlar zaten kısa kollu. Zaten yaza dogru 3-6 aylıklara gececekleri icin ben o zaman ek alınır diye düşünüyorum
MaviDeranHazal busranur_19 merhaba 🦋 ben yaz mevsimi için olanları almadım canım bebişim bi doğsun kilosu nasıl sütüm yarayacak mı yoksa mama mı vermek zorunda kalacağız cılız mı şişko mu normal mi olacak.. o yüzden dedim ki doğduktan üç ay sonra her şey netleşir hepsini birden alırım 🥰 tabi çıtçıtlı atlet ve pijamalar dışındakiler için diyorum. Yaşadığımız bölgeyi de göz önünde bulundurmak lazım galiba 🤭
busranur_19 MaviDeranHazal merhaba 🌷Evettt bende almadımmm biraz kendimi toplayıp alışverişe bebeğimle çıkmak benimde hayalimmmm 🌷🌷🌷🌷
ecemila busranur_19 Benim bebişte Mart’ta inşallah ama yazlık hiç almadım hediye gelir dediler diye ince tulumlar almıştım 3-6 aylık onlarla idare ederim bir süre diye düşündüm baya hediye geliyor bizde bebeklere
Ersagununannesi busranur_19 benim de mart sonu inşallah. Ama henüz yazlık almadım havanın durumuna göre alırım sanırım.