-Bal123- Gizem_1635 canım açılman olabilir belki bakmaları lazım ona göre daha erken alabilirler doğuma
hunilimom Gizem_1635 ikinci sezeryan mi ilk se genelde açılma vs var mı diye bakarlar ki ona göre haftan erkense doğum başlamış mi diye
Gizem_1635 Meloo14- sezeryan istiyorum dedim ama Nst den sonra alttan baktılar 1 cm açılmam varmış pazartesi tekrar bakılacak açılmam varsa sezeryana alacağım dedi
Gizem_1635 hunilimom ilk doğumum olcak nasipse 37 haftadayım Nst de sancım çıktı sanırım ebe hissediyo musun dedi hayır dedim alttan bi bakalım dedi çok acılı bişeydi
Ellove Gizem_1635 benim 30. Haftadan beri düzenli olarak bakiyolar. Nst de sancı var ama hissetmiyorum. Erken dogum riskim oldugu icin. Hiç agrim olmadı bu muayene esnasindada
hunilimom Gizem_1635 he anladım bazı insanlarin canı yaniyor muayene de benim de son doğumum da baya yanmıştı
stella15 Ellove nst de sancınız ne kadar çıktı, benimde 1 tane gözükmüş sancım ama çatı muayenesi olmak istemedim
Didem-Gokkaya1 Alttan muayene etti doktorum acıya dayanamadım açılma yok dedi sen bu acıya dayanamıyorsun normal doğumu nasıl yapacaksın dedi sezeryan oldum sonunda 😄
Gizem_1635 Didem-Gokkaya1 ben normal hiç istemedim zaten doktorumda biliyo ama gerçekten çok acılı bişey bağırttırıyor yani
Ellove Gizem_1635 diyelim ki sezeryan icin gün verdi ama sizin açilmaniz hizlı bir şekilde gelişti dogumunuz başladı ne olacak. Muayene ediyor açılmaniza bakiyor eger dogumunuz gelirse zaten sizi hemen alirlar sezeryana ama sorun yoksa size verilen tarihi beklersiniz.
Gizem_1635 Ellove pazartesi tekrar bakılacak açılma varsa doğuma alcak korkuyorum alttan muayene çok kötü acılı bişeydi