Gmzmkml prettywomann sen sürekli ona gidiyorsan randevu bulamadığın zaten doktordan rica et senin için sıra açar olmadı
Gmzmkml prettywomann bende o yüzden ilk başta kesinlikle devlette yapmam diyordum ama hem doktorum devlete geçince hem de artık ne yaşayacağımı bildiğim için vazgeçtim devlette yapmaya karar verdim sizinde karşınıza insan evladı vicdanlı merhametli insanlar çıkar umarım 🙏
prettywomann Gmzmkml siz Kapadokya’ya gidiyordunuz ilk o zaman valla şans işte ama doktor sizi ordan tanıyormuş o nedenle devlette olması avantaj bence sizin için ama diğer doktorlar sıra vermiyor diye biliyorum yine de söylerim tabi. Benim arkadaşta sizin doktora gitti devlete geçince hiç memnun kalmadı herkes farklı demek
Gmzmkml prettywomann olabilir tabi ben hamileliğimden öncesinde de Yusuf beye gidiyordum ilk defa gitmediğim için beni de eşimi falan da tanıyor tabi
prettywomann Gmzmkml anladım inşallah şansınıza doktorunuz girer doğum zamanı da zaten az kalmış çok heyecanlı ☺
Gmzmkml prettywomann son zamanlarda günler hiç geçmiyor sanki ya ben hergün bugün o gün mü demekten yoruldum benim oğlan içerde kalmaktan yorulmadı hiç gelmeye niyeti yok 😅🤦♀️
lavinyaa Selam kızlar bende devlet hastanesinde çiğdem hanıma gidiyorum gayet memnunum devlette yapmayo düşünüyorum bende yeni bina olduğu için ve daha remizmiş önceki yıllarına göre öyle duymuştum sağlıkla alalım bebisleri kucağımiza🙏🌼
prettywomann lavinyaa sizin kaç haftalık herkes farklı doktorlara gidiyor herkes de memnun o zaman neden özel bu kadar revaçta anlamlandıramıyorum 😀
Sirac_ve_annesi_ prettywomann çünkü devlette randevu ve sıra sorunu var o yüzden özele gidiliyor ama bana göre özel iyi değil para tuzağı bi kani bile para ile alıyorlar güya muane parasi hepsine dahil diyorlar bana göre devlet daha iyi