Esmay Merhabalar suni sancı almak istemiyorum .yürüyüş merdiven inip çıkma plates topuyla hareket hurma adaçayı hepsini denedim baska ne yapabilirim dualarınıza ihtiyacım var ilk gebeligim
Selinsare Esmay her korunmasız ilişkide acilde aldım soluğu sancı çıktı ama benim de tek sıkıntı açılmam az . Bir de ilişki deneyin derim
Busraasafekinci Esmay iliskiye girmeyi deneyin hizlandiriyor diye biliyorum. Onun disinda bildiğim seyleri yapmissiniz
Esmay girl_boy_annesi 2 gun önceye kadar oluyordu o da kesildi sertleşme toplanma kasılma hepsi vardi hafif hafif adet ağrısı gbi iki gündür o da yok
mavininhertonuu Esmay Anladım, hayırla sağlıkla tez zamanda gelsin inşallah bebiş, onların dışında bildiğim yok bende sürekli onları yapıyorum ama yaramadı mı yaramıyor birde ben 40ı geçirmek de istemiyorum gelmezse tam 40da suni isterim muhtemelen
Elaeyl mavininhertonuu bebek kac kilo acaba ben 38+0 3600 kg Gelmeye de niyeti yok Doktor iri bebek sezeryan olabilir diyor
mavininhertonuu Elaeyl 3 kg 38+2 1 hafta önce de 3 kgdı hiç almamış 1 haftada sorun olur mu dedim doktoruma yok sıkıntı yok dedi ama 100 200 gram da olsa bence alması lazımdı
Merveluk mavininhertonuu aynı gün ve aynı kilodayiz son haftalarda plesanta yaşlandığı için çok kilo almayabiliyir
Seyma2034 Bende aynı durumdayım 39+4 salı ya kadar bekleyip olmazsa Çarşamba suni sancı dedi doktorum😔 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲