Aynr1380 Mustafayigitvebeytugannesi Daha ultrasonda görünmeyecek kadar küçük 🤭 çoğu kişi kese yapısına göre tahminde bulunuyor şansımı denim dedim
Mustafayigitvebeytugannesi Aynr1380 bende keseden flan da anlarım da yapısına göre kız ama bazen zamanla değişende oluyor 😊
Mustafayigitvebeytugannesi Tire35 maşallah canım az bı sure değil Allah’ın bir bildiği varmış ki bekletmis🌺
Mustafayigitvebeytugannesi Bebeto1 senin ultrason resmini artık ezberledim her yerde bı karşıma çıkmasa olmayacak erkek işte daha neyini soylemedi doktor 😂😂😂
Bebeto1 Ay valla keşke söylese bende sizde kurtulsaniz merak ediyorum atıyorum öğrenince rahatlayacam insalah 😄 @Mustafayigitvebeytugannesi
Songulars13 Mustafayigitvebeytugannesi banada bakabilirmisiniz atıcagım kese 2 haftalık şuan 17 haftalığım
Mustafayigitvebeytugannesi Songulars13 kafa yapısı kıza benziyor ama kemik yapısı da erkek. Başka resmi var mı.
Mustafayigitvebeytugannesi SaHil_Hayat canım ben sana 1 ay önce bebiş için erkek demiştim şuan yine kemik yapısından erkeğe benziyor ama resimde de arkası dönük ama inatçı bir erkek bebek demek istiyorum 😊🌺
ayla23 SaHil_Hayat kaç hafta bebeğin?? Kaç haftada öğrendiniz bebeğinizin cinsiyetini ? Ben 7 hafta oldum öğrenmek için sabırsızlanıyorum