Tire35 Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar vardı tam isimler aklımada kalmadı ama denk gelirseler bakabilir misiniz lütfen 😍
Mustafayigitvebeytugannesi Tire35 kafa ve kemik yapısı 😊 ama bazen yanilabiliyorum tabiki. Ama genelde tutuyor tahminlerim 😊
Tire35 Aynr1380 forum kısmına ilk girince solda üç çizgi var resim yükle yazıyor ordan yükledikten sonra bağlantıyı kopyalayıp buraya yağıştırıyorsunuz bende ilk defa yaptım 😊
Zeynepzeynepm Mustafayigitvebeytugannesi  Peki benimkinede bakarmısınızz
Tire35 Mustafayigitvebeytugannesi anladımm teşekkürler doktorumuz erkeğe benziyor ama net değil dedi bakalım kim bilicek netleşince burayı da güncellerim inşallah 😊
Mustafayigitvebeytugannesi Aynr1380 canım kese var bebek gözükmüyor daha çok küçük 10 12 haftalık olunca daha iyi anlıyoruz. Ama kesenin sekline yapısına göre şuanlik kız. 😊😊
Aynr1380 Mustafayigitvebeytugannesi Daha ultrasonda görünmeyecek kadar küçük 🤭 çoğu kişi kese yapısına göre tahminde bulunuyor şansımı denim dedim
Mustafayigitvebeytugannesi Tire35 Allah’ım hayırlı bir şekilde sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin ilk bebek olunca erkek kız fark etmiyor 🌺
Tire35 Mustafayigitvebeytugannesi isteyen bekleyen kim varsa herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun Rabbim biz 3 sene bekledik ☺️
Mustafayigitvebeytugannesi Tire35 maşallah canım az bı sure değil Allah’ın bir bildiği varmış ki bekletmis🌺