ygmrcglyncn 20+2 deyim ama hala hissedemedim yani açıkçası hareket nasıl olmalı onu çok algılayamıyorum bazen bi tarafta bi baskı oluyor hafif kayma gibi bişeler ama emin olamıyorum
Mslali 26. Haftadayım daha önce 16 da hissettim diyordum ama hissetme değişmiş onlar. 22. Haftayı bekleyin 😍 bebeğinize aşık olacaksınız. Sanırım o kadar hissetmeyi istiyoruz ki psikolojimiz bizi buna yönlendiriyor. İkinci üçüncü gebeliklerde tabiki daha fArklıdır durum ama ilk gebelikte yanılgıya düşüyoruz ne yazık ki 🙈 sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Sedaahmet Ozdilserpl bende 17+1 haftalığım. Dün uzanırken sanki içimde birşey kayıyor gibi oldu. Gaz desem değil. Bana bebek hareketi gibi geldi. Şuan da da pıt pıt birşeyler oluyor. 🤗😊 inşallah bebek hareketidir. Ilk hamileligim bu arada
BurcuY Haticekale ya bende tam şimdi bunu düşünüyodum benim ilk gebeliğim 10+3 olduk bugün ben hissediyorum sanki ama erken dio çevremdekiler sana öle gelio diyorlar 🙄
Asilinannesi Ozdilserpl 18. Haftamda hissettim net hissettim ilk gebeliğim olduğu için hareket Etsede gaz falan sanmışımdır 😂
parasetamoll Haticekale 20. Gebeliğiniz bile olsa 9+5 10 da falan hissetmeniz mümkün değil 2-3 cm bir şey kemikleşme başlamamış. Aort ya da bağırsak hareketidir annesi insanları da yanlış beklentilere sokmayın. ☺️
Rojinn 16 haftalıkken hissetmeye başladım 😊18. Haftada net hissettim başladım.Hatta eşim elini koyduğunda o bile tekmelerini hissediyordu.26 haftalık olduk hala kıpır kıpırız çok şükür 🙏🏼 Kızım olucak Allah nasip ederse ❤️👼🏻