Kdrye Ozdilserpl kac haftaliksin canim. Ben sadece cikolata yedigimde cok derinden hisstim bi kere 18+4 olduk
bibik Ozdilserpl 19+4 te hissetmiştim ilk hareket olarak. Ondan önceki bi kaç haftada da nabız atması gibi çok küçük kıpırdanmalar hissetmiştim.
Haticekale Canım ben iki üç gündür pılk pılk günde bir kere uzanınca hissediyorum. Erken diyorlar ama benim üçüncü gebeliğim. Artık tecrübeli olmam lazım. 9+5 deyiz
BurcuY Haticekale ya bende tam şimdi bunu düşünüyodum benim ilk gebeliğim 10+3 olduk bugün ben hissediyorum sanki ama erken dio çevremdekiler sana öle gelio diyorlar 🙄
parasetamoll Haticekale 20. Gebeliğiniz bile olsa 9+5 10 da falan hissetmeniz mümkün değil 2-3 cm bir şey kemikleşme başlamamış. Aort ya da bağırsak hareketidir annesi insanları da yanlış beklentilere sokmayın. ☺️
dml33 Ozdilserpl 10 haftalik suan arada icimde bisi kayiyo gibi oluyoda bagirsak gaz falan diyolar die bnde oyle düşünüorm :)
Merve201119 Benimde üçüncü hamileliğim ama öyle çok erken haftalarda hissetmek mümkün değil en erken 15 te hissetmiştim