Burmur10 ben testimi 25. Haftada yaptim ilk saat tokluk sekeri 140 altinda olmasi gerekiyorken benim 216 cikmisti daha sonra doktorum dahiliye ve diyetisyen onerdi bir hafta boyunca da gunde 6 kere sabah oglen ve aksam açlık ve tokluk sekerimi ölçüm. Diyetisyene hemen gidemedim calistigim icin kendim takip ettim ama hiç ekmek pirinç makarna şekerli şeyler tatlilar, paketlenmis gidaları yemedim genelde balık, et, peynir, sut, yogurt, yumurta ve sebze ağırlıkli besledim ozellikte balik hiçbir şekilde sekerimi yukseltmedi diyebilirim. Sebzelerden de sekerli olanlari yemedim patates gibi, daha once bulgur da yiyordum ama sonradan benim onun da sekerimi yukselttigini fark ettigim için eşimin tabagindan en fazla bir iki kaşık yiyorum. Bir haftalık kan sekeri takibiminden sonra doktorum diyetisyene gitmene gerek yok kendin de gayet guzel goturuyorsun dedi hala her gün sekerimi ölçüyorum ve bir sey sekerimi yukseltmise onu bir daha yemiyorum ve yemeklerden sonra ofiste veya evde 15 20 dk yürümeye çalışıyorum. 31. Haftadayim Cok şükür bir iki defa dışında da sekerimin normalin üstüne çıktığını görmedim. Cok gecmis olsun, zaman cabuk geçiyor insallah saglikla anali babali bebeginizi kucaniza alir buyutursunuz