Yagmur981 minikerdeminannesi bebek baskı yapiyo ya o yüzden galiba bende de oluyo baskı yuruyemiyorum
Sena1712 Galiba benim de nişanım geldi, dün çatı muayenesi vardı doktorda karnım ağrıdı biraz bugün geçti ama öğlen minicik kanlı kahverengi akıntı gibi şeyler geldi 2 defa 1 er saat arayla. Sizce ??
Rojinnur Sena1712 bende bugün muayene oldum biraz zorladı hoca, 36+4 teyim lekekenmem oldu 2 defa Dr um sorun olmaz dedi eğer acı şiddetli kanama veya su gelirse gelmemi söyledi. Bence sizin de oyle
aysess Yagmur981 ilki kac haftalikken olmustu sizin. Benim de ikinci olacak da cok daha agrim oldu boyle olunca erken gelir mi diye dusunuyorum. Ilki 39+3 deydi😊
Yagmur981 aysess ilki 40+5 de suni sanciyla doğmuştu inşallah bu sefer kendi sancimla giderim ilkinde sancim falan olmamıştı hic
Hazalaskin minikerdeminannesi karnım hiç inmedi bebek hiç kanala girmeden doğum yaptım nişanım geldikten 3 gün sonra doğum yaptım
Kubraa33 Hazalaskin bebek kanala girmeden doğum yapınca zor oluyor kesi oluyor vs diyorlar doğrumu sizde de öyle oldumu?
YumudukKM Benimde ilk hamilegimde nişandan iki gün sonra sancılarım geldi ve doğumum oldu sağlıkla gelsin inşAllah minik😊
aysess Yagmur981 gec gelmis canim ya nisanin mgeldiyse simdiki ona gore epey gelecek desene. Insallah kendi sancilarinla dogal bir surecle olur. Ben simdiye kadar poztiftim ama artik biraz sıkılmaya basladim beklemekten , korkuyla karsik duygular :)
seyma9188 minikerdeminannesi Eltimin çatı muayenesi vardı.Muayeneden 2 gün sonra nişanı geldi.Onlar hemen gitti hastaneye uzaktı çünkü doğum yapacağı hastane.Akşam 5 gibi gittiler 7 ye geliyordu doğurdu.37+2 de sanırım doğum yaptı.
minikerdeminannesi seyma9188 ben çatı muayenesi yapalı çok geçti bakalım ne zaman gelecek beklemeye başladım😊
Hazalaskin Kubraa33 ayrıca kanalda hiç kalmadığı için bebeğim kafasının şekli çok güzel doğdu genelde normal doğumda kafa şekli sivrice olur kanaldan geçerken şekil alırmış tabi öyle bile olsa ilk haftalarda düzeliyor dert değil de yinede güzel di işte kafası 😂
minikerdeminannesi mavininhertonuu evet canım ben de merakla bekliyorum sen rahat yürüyebiliyor msn peki
mavininhertonuu minikerdeminannesi malesef tuvalete zor gidiyorum kalça ağrısı başladı 1 haftadır adım atamıyorum bi bacağım iptal resmen
minikerdeminannesi mavininhertonuu acaba ne zaman gelecek bu bebişlerimiz ben de heran doğum yapacak gibi yürüyorüm, ara ara ağırlık çöküp kayboluyor anlamadim