Prenses34_annesi minikerdeminannesi nişan ile karın alakası olmuyor canım geldiyse genelde 48 saat içinde doğumun gerçekleşeceğini söyleyenler var kaç haftalıksın 🥰
Yagmur981 minikerdeminannesi benimde dün açılma var mı diye muane vardı acilmam varmış biraz doktorda muanede zorladı baya bugün nişanım geldi biraz ağrım var bebekte asaga bekliyorum bakalm 38+2 yim ikinci gebeliğim
Prenses34_annesi minikerdeminannesi doğrudur canım benim de ilk gebeliğim şimdi ne desem bilemiyorum ki Nisan gelince giden hiç görmedim burda hareketler yap canım squat vs ılık duş 🥰
Serenay_0 minikerdeminannesi nişan gelmesinden 24-48 saat icinde su gelmesi de oluyor diye biliyorum o zaman doktora gitmeniz gerekiyo su gelince
Muhammedinannesi2424 Göbek düşmesiyle alakasi yok cnm doğumun benim karnım hic düşmedi diger gebeliklerimde ilk defa bunda asagiya indi
minikerdeminannesi Muhammedinannesi2424 öyle mi ben yanlış biliyorum demekki acaba doğum ne zaman olur ki
Serenay_0 Muhammedinannesi2424 bencede 39+4üm hiç göbek düşmesi olması haftaya suni sancıyla alcaklar
minikerdeminannesi Yagmur981 benimde ağrım oluyor yürürken zorlanıyorum ama sancım yok aklım ona takıldı
aysess Yagmur981 ilki kac haftalikken olmustu sizin. Benim de ikinci olacak da cok daha agrim oldu boyle olunca erken gelir mi diye dusunuyorum. Ilki 39+3 deydi😊
ssalihaemin Ay kızlar benimde geldi galiba nişanım kalın sümüksü bir akıntı geldi ne çok kahve ne çok açık rengi ara ara sancı giriyor ama çok değil kısa sürede geçiyor
minikerdeminannesi ssalihaemin sancı varsa dakikalarini sayın düzenliyse sıklaştığı zaman doğum başlar diyorlar
Yagmur981 minikerdeminannesi bebek baskı yapiyo ya o yüzden galiba bende de oluyo baskı yuruyemiyorum
mavininhertonuu minikerdeminannesi Benim 1 hafta oldu geleli pilates egzersiz hurma adaçayı masaj sıcak duş bele su tutma aklına ne geliyosa yaptım ama yok 😅 gelen giden yok bende beklemedeyim ama 1 2 gün sonra doğum yapanda çok nişandan sonra, takipte ol
minikerdeminannesi mavininhertonuu evet canım ben de merakla bekliyorum sen rahat yürüyebiliyor msn peki
emirtosveannesi minikerdeminannesi nisanim gelmedi henüz ama bugün kontrolüm vardı karnım bayağı yukarıda olmasına rağmen bebek bayağı aşağı inmiş dedi doktor alakası yok yani canım insallah hayırlısıyla Bi an önce bebisini alırsın kucağına 🥰