aysethem12 fdm12 her yerim ağrıyor ve yürümek istemiyorum resmen sadece oturmak istiyorum sadece yatmak ta istemiyorum😢
junior_mom2810 fdm12 benimde ayni özellikle sağ kalçam ve Ayağım alttan o kadar baskı yapıyor ki heran cikicak gibi 🙄
Kbetul fdm12 ben de demin buna benzer bir başlık açmıştım, alt kısmım sızlıyor yüryünce daha çok özellikle sanki alt kısmım çıkacak gibi bir ağrı. Ara sıra kasıklarım kasılıyor 37 hafta oldu sizde de kasık ağrısı var mı
aysethem12 fdm12 benim bebis baş aşağı olduğu için yatıncaa çok ağırlaşıyorum yani ben as aşağı olduğu için basınç hissettiğimi düşünüyorum
Kubraa33 Bende 36haftadayım ve bebek kanala insin diye yürümem gerekiyormuş ama dediğiniz gibi her adım attığımda işkence gibi 🥹
fdm12 Kubraa33 bizimki yavaş yavaş inmeye başlamış banada hareket et dedi ama ben anca evde işte Ufak tefek iş yapıyorum o kadar
junior_mom2810 fdm12 bende de olmaya başladı iki gündür ilk gebelik olunca neyin ne olduğunu anlayamıyorum 🤷🏻 Sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah 🙏🏻
fdm12 junior_mom2810 amin inşallah canım vaktinde saatinde sağlıkla gelsin bebisler 🥰 bol bol dinlenmemiz lazım artik son zamanlar
fdm12 Kbetul kasık ağrım yok ama vajinada sızlama bende de var ayakta çok durunca rahatsız oluyorum salı günü 37 Olcam bende
Kbetul fdm12 kasıklarımda ara ara ağrı oluyor yalancı sancı galiba bilmiyorum sanki adetim başlayacak gibi ufak ufak bir sancı