Seydaeksi ParamedikAnne avent aldım ikisinde ben biberonda cam aldım kesinlikle cam olmalı diye düşünğyorum ..plastikleri okadar iyi durmuyor birde rengi atıyo bi süre sonra aşınıyolar aventin olanlar
gizemmm Merhaba meslektaşım 🙂 bende paramediğim 🙂 Ben joker baby sitesinden lansinoh biberon aldım cam ve plastik memnun kaldım bu marka çok güzel Dr. Browns da çok iyi diyorlar
ParamedikAnne gizemmm merhaba canım ne güzel memnun oldum😊🚑sanırım bende kararımı değiştirip dr browns alcam😊
lkayRazgatLolu EliFurkan kuzenimin bebeği tam 5 dk bir meme die ağlıyor emziğe geçmek zorunda kalabilirsn bende bi tane al bulunsun
ParamedikAnne Rumeysa bende en başından beri onu düşünüyordum ama dr browns da mantıklı geliyo bakalım artık😊
Fatime ParamedikAnne lansinoh ve dr.browns tavsiye ederim gaz önleyici özelliklere sahip lansinoh kullanan tanıdım var hem biberoni hem memeyi rahatlıkla kabul etti alışmiyorlar cunku meme ucuna benziyor hemde akışı yavaş ama avent ablam kullandı tekrar memeyi kabul etmedi cocuk cunku bebek uğraşmadan direk akiyor