Leilam aslinda 2 ay once pozitif olan testlerim sonra negatife dondu ama cok silikti sonra kanamam oldu parca parca sonradan doktoruma anlatinca dusuk yapmis olabilirsin demisti yada dis gebelik

Adensu_ benim ilk hamileligimde adetim gecikmisti testlerde hep negatifti yaklaşık 17 gün falan sonra kan testi verdiğimde çıkmıştı geç dollenmeydi ama benim adet düzensizligim vardı zaten o 17. Günde beta 600 lu bir seydi yani yeni yeniydi

Ftmcgdms ben gecen hafta pazartesi kan testi verdim negatifti ozaman gecikmem 9 gundu acaba simdi varmidir ki

Adensu_ canım benim 40 gün olmadı kist oluşmuş malesef hemen baktır kendine kist olabilir

Adensu_ kimyasal gebelikte yaşaya bilirsiniz, hakkınızda hayırlısı❤️

Adensu_ tsh ve prolaktın hormonunuza baktırın bunlarda regl gecıkmesı yapıyor 🙏

Adensu_ yani ustunden çok uzun zaman geçmiş bence tekrar kan testi verin bir ya da erken gebelik testlerini bir deneyin artık varsa kesin çıkar

Nurklcc yok canim kistim ilk ona baktirdim zaten Allah korusun, sanada gecmis olsun canim

Adensu_ yaaa 😔 insallah bir an onca kurtulursun ama kucukken benim de vardi gecti gitti duzenli ilac kullaninxa

Adensu_ Dert etmeyin, pcos olmanız çocuk olmasına asla ama asla engel değil. Doktorların söylediklerine aldırmayın sakın, Allah Ol diyince oluyor çok ciddiyim. Bende yıllardır pcosum, çok fazla belirtisini yaşamasam da… Bikaç ay önce gittiğim doktorlardan biri bayaaa bi korkutmaya çalıştı işte düşünmüyorsan düşün ileri derecede pcossun zaten belki olmaz tedavi olman gerekir demişti. 3 yıllık evliyim hiç çocuğum olmazsa endişesi taşımadım. Bekarlığımdan beri de biliyorum pcos olduğumu, ama gelin görün ki 1.ayda hamile kaldım:) şok üstüne şok yaşadım. Hep hayırlı zamanda hayırlı evlat diye dua ederdim. Canınızı sıkmayın ❣

Adensu_ soğan kürü çok duydum inşallah en en kısa zamanda düzelir 🥺

Adensu_ Üzülme canım bir sürü kişi var polistik olupta Rabbim nasip eder Allah izniyle senin için dua edicem ♥️🌹

Adensu_ merhaba konu ile bilgim yok ama baya konu dışında olacak öncelikle inşallah hamilesinizdr ama kusura bakmazsanz bişey sormak istiyorum 🥰 sanırım profildeki siz olmalısınız saç renginiz benimde istediğim bir renk ve bende bu şekilde yaptırmak istiyorum gri gibi sanırım istediğim benimde acaba numarası var mı bildiğiniz veya daha detaylı saçınızı atma şansınız var mı kuaförme göstermek için yüzünüz olmasa da olur sadece saç renginizin paylaşımını yapıp beni etiketlerseniz çok sevinirim tam istediğim renk size de çok yakışmış bu arada güle güle kullanın 🥰🧿

Adensu_ çok geçmiş olsun bitanem moralini çok çok yüksek tutuyorsun polistik over sendromuyla anne olan bi sürü insan var içlerinden biri de benim 💁🏻‍♀️ + bana %80 de anne olamazsın derlerken hamile kaldım detaylıca konuşmak istersen konuşuruz inan bana böyle durumlarda stres herşeyi daha çok etkiliyor kendine çok çok iyi bakman lazım moral olarak 🤍

Adensu_ ben de hiç gecikme yapmamıştım taki bebek kararı verene kadar ilk aydan adetim gecikti 5-10-20 gün iş stresi yaşamıştım çok büyük ayrıca bebek istemenin de sanırım verdiği psikolojik bir durum olmuştu hastaneye gittim ve prolaktin hormonum yüksek çıktı o ay yumurtalıklarımda tembelleşme oldugunu öğrendim polikistik över dendi.. şok olmuştum ilaçla adet oldum sonra tekrar düzene girdi ve 7. Ayımda gebe kaldım çok şükür 🙏🏻 Şuan 10 haftalık 🙏🏻 Demem o ki bir an önce bir doktora gidin kontrol olun geröekten stres büyük bir etken çok büyük bütün hormonları etkiliyor o işimi bırakınca hayatım düzene girdi…

Adensu_ hiç üzülmeyin ben de öyleydim ama 6 ay sonra hamile kaldım sakın üzülmeyin strese girmeyin , sakın internette o pcos haberlerini okumayın ben kendimi depresyona Sokmuştum Ama çok şükür kendiliğinden oldu şükürler olsun sakın stres yapmayın inNın oluyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Engel değil

Adensu_ polikistik geçen birşey değil sadece kontrol edebilirsen yan etkilerini az görursun bende 12 yaşından beri var tüp bebekle hamile kalırsın dediler şükür tedavisiz kaldım hamile