Didemesut HurremSultan bende de o his var peki hatırlıyor musunuz rahimdeki ağırlığı kaçıncı hafta da hissetmeye başladınız
HurremSultan Didemesut aşkm ben 15 haftalikken başladı çok kotuydum sonra 25 gibi geçti şimdi 30 dsn sonra başı ile aşağıda döndüğünde acıyor 🥺🥺
HurremSultan yagmur089 yok yawrym yok keskeee o koca totosunu kipirdatip bir su patlatmadı bizim velet 🥴🥴
yagmur089 HurremSultan ya inşallah dogumun olur canim ya bol yuruyus yap yoksa suni sanci vermek zorunda kalirlar oda cok kotu yani tatmadim ama tabiki zor
HurremSultan Selmaeren27 ne bulduysam ne varsa hkdlyfyl biz eşimle biraz iriyiz wma genetik dedi doktorum. Şeker yok çünkü
HurremSultan Rozaanne Ay etmez miyim🥺🌸 dua dilimden düşmüyor ki🥺🥺💕 hepimiz bir avazda İNŞALLAAAAAAAHHH🤲🏻🦋
HurremSultan Ceyo93 aynı bana da öyle diyorlar. Benimde kızım normal dogdu. Bu oğlan biraz cins bakalım sonumuz ne olacak 😁😁
HurremSultan Nazendehanim Rabbım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Tabiki tek dileğim ikimizin de sağ salim eve gelmesi bu süreçte 💕🥺 Ama işte insan sabırsızlıkla bekliyor elimde degil sanki kucagimdaki bebegi karnıma koymuşlar gibi çok özlüyorum 🥺🥺🥺
HurremSultan yagmur089 vall artik dogurtsunlar da suniye de razıyım.. Tek istediğim yawrumu sağ salim kucağıma almak artık. Bugün saatlerdir yürüyorum şuan birsey yok inşallah gece ağrım olur çabalarım yine boşa gitsin istemiyorum🥺
yagmur089 HurremSultan oyle valla kzum ya nazar ederler inşallah rabbim kolaylik versin bi avazda saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
Elifgoktug1 HurremSultan bak en güzeli ne yap biliyor musun evini süpür yavaş yavaş ve eğilerek elle sil ağır ağır sil önemli olan comelme suresi
HurremSultan Elifgoktug1 valla asko bugün saat 3 den beri dışarıdayım kaynama geldim eşimle kızımı bıraktık ona yürüdüm de yürüdüm bak saat kaç oldu🥺 hala sancı vs girmedi bu kadar yürümeye gelmezse napim daha gelesi yok demekki🥴🥺
Selmaeren27 HurremSultan cnm işte bende onu yiyemiyorum eti elimi bile vuramiyorum çok kokuyo yaaaa yiyince hemen istifa
Ceyo93 Elaeyl ben 4100 gr ile yaptım yarında suni sancıyla 4300 civarı yapacağım ama sezeryan da olabilir dediler göbek çevresi geniş olduğu için
HurremSultan Elaeyl doğum anında belli olur dedi doktorum. Ama ben inanıyorum normal dogum yapabilirim🥰🥰
Elaeyl Ceyo93 benim 38+0 d 3600 gibiydi ama bebek biraz iri olduğu için doktor çatı muayenesi bile yapmadı 40+ bekleyelim 1 ocak i görsün büyük ihtimal sezeryan olur diyor 40 i bekleyecek diye strese girdim
Glsnufk HurremSultan şuan senin gibiyim son 10 günüm var açıklık ve suyum gelmediği için doğum durumum söz konusu değil son günler geçmiyor 😌
HurremSultan Glsnufk valla sancilarim var ama bekliyoruz jste🥺 dediğin gibi su vs. Olmayınca bekletiyorlar. Ne zaman gelirse artık sağ salim gelsin de🥺🦋