Elifgoktug1 HurremSultan dinlen o zaman cnm bebek hareketlerini takipte kal iyi kendini hissedersen yaparsın yürüyüş ve egzersiz geçmiş olsin🌸
HurremSultan Elifgoktug1 bu gidişle doguramiycam zaten bu ağrılar yüzünden egzersiz yapamaz oldum. Yata yata bebek mi.dogar🥴🥴
Elifgoktug1 HurremSultan bak en güzeli ne yap biliyor musun evini süpür yavaş yavaş ve eğilerek elle sil ağır ağır sil önemli olan comelme suresi
HurremSultan Ceyo93 kilo aşağı yukarı aynı ikimizinde canım. Zaten bu haftalarda daha yeri kalmadı nereye kilo alacak 😅 sağ salim Bi dogursaydim. Bende bu hafta sabahtan gidicem cam sakuraya bakalım ne diycekler bu sefer doktor insan gibi bakicak mi🥴
Ceyo93 HurremSultan Allah yardımcımız olsun benim bir önceki de iriydi ama bu fazla bide göbek çevresi fazla geniş o yüzden sezeryan olma ihtimalim de varmış takılma olabilir diye diğer 2 doğumum normaldi
Nazendehanim HurremSultan Geçen gün bizim doktora gelen bir anne 5100 doğurdu çocuğun kolu benim bileğim kadardı , kendine güven Normal doğuma elverisliysen dogurursun olmuyorsa da yapacak bir şey yok sağlıkla gelsin yeter ki
HurremSultan Nazendehanim Rabbım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Tabiki tek dileğim ikimizin de sağ salim eve gelmesi bu süreçte 💕🥺 Ama işte insan sabırsızlıkla bekliyor elimde degil sanki kucagimdaki bebegi karnıma koymuşlar gibi çok özlüyorum 🥺🥺🥺
HurremSultan Ceyo93 aynı bana da öyle diyorlar. Benimde kızım normal dogdu. Bu oğlan biraz cins bakalım sonumuz ne olacak 😁😁
HurremSultan Rozaanne Ay etmez miyim🥺🌸 dua dilimden düşmüyor ki🥺🥺💕 hepimiz bir avazda İNŞALLAAAAAAAHHH🤲🏻🦋
HurremSultan Selmaeren27 ne bulduysam ne varsa hkdlyfyl biz eşimle biraz iriyiz wma genetik dedi doktorum. Şeker yok çünkü
HurremSultan yagmur089 yok yawrym yok keskeee o koca totosunu kipirdatip bir su patlatmadı bizim velet 🥴🥴
yagmur089 HurremSultan masallah giz bide oyle kilosunu soyleme ya nazaar edrlee mazallah saglikla gelsin inşallah bol bol yuruyus yap hatta 567 saat yuru hafif tempolu kos ozmn inşallah dogursun normalmi istiyorsun
HurremSultan yagmur089 valla yarın kaynanama birakcaz kızımı eşimle bakalım yürüyüş yapalım dedik. Gelir inşallah 🥲🥲 Ay rabbimin izniyle birsey olmaz inşallah nazar degdiren herturlu degdiriyor🥺🥺
Didemesut HurremSultan böyle aşağıda bi ağrı ağırlık acı hissediyormusunuz. Rahimde yani ayağa kalktığınızda wc ye gittiğinizde
HurremSultan Didemesut hissediyorum canım. Rahim kısmı acıyor ama bisey yok yani hissettiğim. Yalancı sancılar oluyor arada. Bugün aşırı kotuydum yanliz yataktan çıkamadım kemik ağrısından
Selmaeren27 HurremSultan cnm işte bende onu yiyemiyorum eti elimi bile vuramiyorum çok kokuyo yaaaa yiyince hemen istifa
Didemesut HurremSultan bende de o his var peki hatırlıyor musunuz rahimdeki ağırlığı kaçıncı hafta da hissetmeye başladınız
yagmur089 HurremSultan oyle valla kzum ya nazar ederler inşallah rabbim kolaylik versin bi avazda saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin