Bebeğim 2-3 gündür hareketleri çok azaldı ve çok zayıf hissediyorum. Bu normal mi yoksa benden kaynaklı bir şey olabilir mi ?
Bebek hareketleri?
deletedmom301 kaç haftalık ki
deletedmom301 kaç haftalık? Cünkü 20li haftalarda normal diyolar hep aynı olmaz,ama zamanın yaklastıysa görünmende fayda var
Ayakta olduğun sürece çok hissedemiyorsun oturup dinlenirken hissedersiniz
Yesimustafa 24 haftalık
ayaniz yok yaklasmadi 24. Haftadayim ama çok iyi hissediyodum önceden şimdide böyle olunca üzülüyorum
Blackmelody öyle çok da ayakta değilim ki dinleniyorum da
deletedmom301 Tatlı şeyler ye uzat ayaklarini dinle kendini bence bide uyku düzeni oluşturuyor muş die duydum ne kadar doğru blmyrm ama
Senemseninle aklıma geleni yapıyorum ama bi iki gösterip kendini gidiyor.
deletedmom301 bende 23+1 im bi ara dediğin gibi oldu bende korktum takip etmeye başladım gece oynuyor gündüz çok nadir oynuyor bilemiyorum artık
Yenianneyimmm aynen benim de gece çok sık oynuyordu. Hatta gece 3e kadar olduğunu biliyorum.
deletedmom301 benimde 23 24 haftamda öyleydi canım hareketleri çok azdı şuan 26 25 de yine hareketli olmaya başladı suan da normal
deletedmom301 normal mi bilmiyorum bende sormadım doktora daha 22 haftalığım ilk hissettiğim zamanlar kıpır kıpırdı oturduğumda yattığımda devamlı hareket ediyodu. Şimdi galiba hareketleri düzene girdiği için çok sık hareket etmiyo yemek yediğim zaman, soluma yattığım zaman, sabahları ve geceleri daha sık hareket ediyo. 😍
Mila_01 ya ne güzel. Inşallah normaldir hareketlenir yine. Insan alışınca bide o yüzden eksik hissediyo
Deletedmom342
Demekki herkes de belli bi dönemde azaldığı oluyo hareketlerin. Normaldir inşallah
Demekki herkes de belli bi dönemde azaldığı oluyo hareketlerin. Normaldir inşallah
Sürekli hareket ettikleri için yoruluyorlar ve uykuya geçiyorlar hiç bi tepki vermediği zaman şüphelinin bende 23 haftalık hamileyim 😊
deletedmom301 normalde çok güzel hissediyordunuz şimdi mi zayıfladı? Olabilir yani ama hissediyorsanız sorun yok hafif ya da sert
Ikrmels aynen az da olsa hissediyorum o yüzden rahatım biraz.
Benimde bebisin uyku düzeni var galiba bu saatlerde hissedemiyorum hiç. 🙄 korkutuyo bazen sıpa
mucizemizibekliyoruzz evet normalde çok güçlü hissediyordum. Ve çok fazlaydı. Şimdi az ve yeni hissediyormusum gibi zayıf. Ama az da olsa hissediyorum Allah'tan.