Hafizeipek GizemCengiz bilmiyorum canım puset var diye almicaktim sonra annem çok işine yaricak dedi almaya karar verdim gezip bakicam aklımda bişey yok 🙄
Es5ra GizemCengiz bende dün sipariş ettim daha uygun olsun demişsin istersen link atabilirim beğenrsen
Es5ra https://www.google.com.tr/shopping/product/1?q=dağlar+lüks+cibinlikli+sallanabilir+sepet+beşik&client=ms-android-samsung&sa=X&biw=360&bih=560&tbs=vw:g,ss:44&prmd=isvn&prds=num:1,epd:3551068177708304948,paur:ClkAsKraX0f6ZFtHmwE7ROICYeb-vF6OTZcG5o5GvCLbpKYzQs5Rs2Ykmivcd3FHUFsh3eLi11cgvnb0J34BhXdp694KdFcbjRsbMRcegIkby-3okxFzum8fUBIZAFPVH72X1nzmHI63ekZ9J5ghAT9QJdDqrw,prmr:1,pid:3551068177708304948,cs:1&ved=0ahUKEwjbyuuonJfeAhXJFSwKHeEuDegQgjYImQM Ben bunu sipariş verdim.diğer hamak tarzı olanlar emniyet kemeride takılsa 3 4 aydan sonra bebek hareketlendiği için düşüyormuş o yüzden iç derinliği yüksek olan bunu bulabildim.
GizemCengiz Es5ra canım ben sepet beşik almayı düşünmüyorum park beşik aldım zaten beşiği var salonda yanımda uyuyacağı zaman koymak için anadizi dedim
Es5ra https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebeloy-cibinlikli-sallanir-anadizi-376777918 Bunun da beyazı hoşuma gitti ama iç derinlik diğerine göre az diye alamadım.görsellik olarak bu daha hoş duruyor ama önemli olan bebeğin rahatı ve güvenliği olsun dedim o yüzden diğerini aldım.siz ikisine de bi bakın isterseniz.
Es5ra Birde şöyle bişi daha eklemek isterim benm kendi fikrim tabi kış bebeği olacaksa eğer çocuğunuz üstü örtülebilir bişiler almanız daha doğru.battaniye kundak vs gibi.hem bebeğin tam yüzüne temas etmez boğulmayı önler hemde içiniz rahat eder.zaten taş çatlasa 1 yaşına kadar kullanılıyor anadizi anakucağı tarzındaki ürünler.
Bskrt Asemmt puset ergonomik değil bebek için, kısa süre taşıma da sorun olmaz ama gün içinde sert ve düz zeminde yatırmk gerek omurga gelişimi için
Beybi12 GizemCengiz daha uygun siteyi görmedim ya 145 e aldım güzelde geldi aynısı park beşiği hangi marka aldiniz
GizemCengiz Beybi12 ben baktım göremedim miniçoda allah allah. Park beşiği kraft relax park yatak aldım geçen hafta ama aldığımda indirime girmişti şimdi tekrar pahalılanmış.