GizemCengiz Arkadaşlar ilk zamanlar salonda yanımda da yatırırım diye hem ana dizi hem ana kucağı kullanışlı bir şey olsun istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ozge1008 GizemCengiz canım geçen hafta e bebekte gördüm 150-200 lira arasındaydı fiyatları. Eve gelince internetten baktım daha güzel modeller 80 lira falandı haberin olsun
Anneyimm3 GizemCengiz pashababy daddy ana kucagi yazinca gorseller çikar.ben de ondan dusunuyorum p.tesi alacagim insallah
GizemCengiz Anneyimm3 gördüm onu ama sallanma özelliği yok sanırım ben aynı zamanda ana dizi olarak kullanmak istiyorum canım
GizemCengiz Asemmt ben de öyle düşünüyordum ama kuzenimde pusettense ana kucağının daha çok kullanıldığını gördüğüm için düşünmeye başladım halada kararsızım çokta gerekli değil aslında ama anadizi güzel bir şey yanında yatırabilmek için
Asemmt GizemCengiz aslında bence puseti deneyip işe yaramazsa ana kucağı alınabilir die düşünüyorum en azından iş görüyorsa puset boş yere alınmış olmaz
Bskrt Asemmt puset ergonomik değil bebek için, kısa süre taşıma da sorun olmaz ama gün içinde sert ve düz zeminde yatırmk gerek omurga gelişimi için
EmirYasininAnnesi Ben vauva prnto aldım henüz bebiş gelmediği için kullanamadım ama çok beğenerek aldım bence gayet kullanışlı bebiş biraz büyüdüğü zamanda oturur pozisyon oluyor :)