Elfdgm2023 Aysel66 ilk günlerdeki gibi değl ama kasıklarıma arada ağrı saplanıyor acayip uykum geliyor benim yaa sürekli uyumak istiyorum
Aysel66 Elfdgm2023 benimde arada sol kasımda batma oluyor ve aşagıdan sancım oluyor benimde hep uykum var ama bilmiyorum belirti mi ben normalde de uykuyu seven biriyim
Kelebekl Elfdgm2023 inşallah umarım Rabbım bize de nasip eder inşallah 🤲🤲 çok teşekkür ederiz duanı eksik etme bize 🤲🤲
Didemcann Elfdgm2023 merhaba acaba ön görüşmeden ne kadar süre sonra ilaç tedavisine başladınız benimde randevum var p tesi hemen başlıyor mu
Elfdgm2023 Aysel66 bende çok severim uykuyu ama hep uykum var,bide şey dicem sana estrofem bana dokunuyor galiba sürekli karışık saçma sapan rüyalar görüyorum sende de oluyor mu
Aysel66 Elfdgm2023 bende de bir kactane cıktı bakalım yarın kan vericem inşallah iyi cıkar cok heycanlıyım birazda korkuyorum bugunki testim baya net gorunuyor artık kıp kırmızı cift cizgi
Elfdgm2023 Aysel66 hiç korkma canım bence var İnşaAllah sağlıkla büyürler karnımızda sonrada doğarlar