Elfdgm2023 yasemin9222 Mucizemibekliyorum_ Ecemmmkymz Kızlar sakin olun bi,bakın gebelik hormonu zaten 6. Günden sonra salgılanmaya başlıyor önce kana geçiyor sonra idrara sakın yapıpta moralinizi bozmayın,10. Günü bekleyin benden size tavsiye
Mervetnl Kelebekl tamam morardı derseniz değiştirecektir benimde tüp bebek nende aylarca iğne kullandım morardığını görünce o dedi zaten buradan yapma iğne due
Ecemmmkymz Donuz gribi oldum ve bugun transferin 7.günü dadece parol içebidim bir tane insallah sonuc iyi olurda bu cektiklerimize değer
Kelebekl Aysel66 benimde günüm yarın doktor perşembe ver dedi yarın vericem bakalım inşallah pozitif sonuç alırız 🤲🤲 ama adet sancım var kasık ve belimde
Elfdgm2023 Aysel66 ilk günlerdeki gibi değl ama kasıklarıma arada ağrı saplanıyor acayip uykum geliyor benim yaa sürekli uyumak istiyorum
Kelebekl Aysel66 benimde 12günüm . Hayırlısı bakalım heyecan var korku var. Senin testte çıktı büyük ihtimal vardır gebelik inş vardır sağlıklı Bi şekilde. Haber et olur mu yarın sonuç çıkınca