nilsmomy Songul123acar evet mama desteği yaptık zaten hastanede direk mama getirdiler günde 30 cc mama verdik
Mkc Songul123acar Hayırlı olsun sağlıkla büyüsun🙏🏼 hangi hastane ve doktor bir de karna bastirma yapildi mi?
Bernnnaaaa Songul123acar ameliyat nasıldı mide bulantısı yada hissetme tarzı birşey oldu mu 4 gün sonra olucam çok panik yapıyorum. Çok çok geçmiş olsun 💕
asyaaa_23 Sütünüz hemen geldi mi sezeryan olunca hemen gelmiyor diyorlar bende sezeryanla doğum yapicam o yüzden merak ettim
nilsmomy asyaaa_23 Ben salı oldum ilk günler cay kasigi kadar ancak geldi bugun olalı 4. Gün tamamiyle geldi
nazli5334 Canınız acıdı mı 15 gün sonra sezeryan olacağım çok korkuyorum ne kadar sürede Ayağa kalkabildiniz
Songul123acar nazli5334 Canım şöyle acıdı ilk kalktığım da zor oldu ama dayanılmaz değildi onun dışında arada aşrı oluyır ama ağrı kesici falan geçiriyor
Tugcelb nilsmomy ilk üç gün çay kaşığı kadar geliyoemuş zaten bebeğin midesi fındık kadar olduğuniçin yeterliymiş. 3.günden sonra sütte artıyormuş bebeğin mideside büyüyormuş. Yani sütüm gelmiyor diye gerilmemeliymişiz
nilsmomy Tugcelb Doğru diyorsunuz ama lohusalık mı nedir çok stres oluyor insan valla neyse şükürler olsun arttı 🥲🤲🏻
Tugcelb nilsmomy evet bir arkadaşımda yeni doğum yaptı 40 gün oldu lohusa da biri iyi bişi desede alınıyosun kendini hazırla dedi insan ister istemez stres yapıyordur bu tarz şeylere
HurremSultan nilsmomy en sinir bozucu olanı hxhsux sanane benim memeden sütümden diye bagirasi geliyor insanin😅😅
Songul123acar Mkc teşekkür ederim Çakmak Erdem hastanesi Gülçin hanım doktorum bastırma evet yapıldı ama öyle düşünüldüğü gibi abartılı bi bastırma değil hissetmiyorsunuz zaten gerçekten.
Mkc Songul123acar En korktugum olabilir bastirma olayi sevindim boyle olmasina 🙏🏼 hastaneden anesteziden .”ebelerden genel olarak memnun kaldiniz mi surec nasildi?