nutellaningizlitarifiyim adenleyolculugumuz_ rica ederim 😇 Tavsiye ederim ben de çok tereddüt ettim ama arkadaş tavsiyesiyle aldım hiç depende o kadar para verme onu al dedi 2 paket aldım eve gelince baktım hemen gayet büyük ve geniş naylon olmayıp fiyat olarak da uygun olması çok iyi bebek bezi içi gibi düşünün öyle söyleyim sadece 1 paket depend aldım ben ♥️
adenleyolculugumuz_ nutellaningizlitarifiyim bende şimdi 1 pkt depent sipariş verdim 1 pkt de ondan alırım yeter sanırım
nutellaningizlitarifiyim adenleyolculugumuz_ Yani kanama durumumuza bağlı bilemiyoruz şimdi kiminin çok oluyormuş kanaması kiminin az ben her ihtimale karşı pedi iki paket aldım normal ped kullanmak istemiyorum tahriş ya da yakma yaparsa diye en azından bu pedler yumuşak ev içinde çok rahat olur arkadaşım geçen ay doğum yaptı ilk hafta depend kullanmış 1 paket sonra normal pede geçmiş çok kanaması yokmuş hatta günlük ped bile yetmiş öyle söyleyim siz yine tedbirli olun daha sonra gerekir diye düşünürseniz eşini gidip alır ya da sipariş verirsiniz sizin tercihiniz
Kadriyeuzn E bebekte lohusa pedi var L bedenini aldım depent haricinde onu da koydum çantaya ben. Normal pedin çok daha kalını ve uzunu lohusa pedi taşırma yapıcanı sanmam pek bebek bezi gibi çünkü