Deletedmom_85 aynen oyle canim birde ben takik biriyim cocuk konusunda. Daha once devlete gidip geliyordum bos gidip bos geliyordum aylarca sonuc alamadim ustune hicbir ilac tedavisi vb baslanmadigi halde hep olumsuz konustular tup bebeye direk yonlendirdiler ona ragmen sonuc alamazsin dediler bende dosyami alip bi kac ay doktor arayisina girdim sonrada suanki doktorumu buldum 5 ay kadar tedaviye basladim ilac vitamin takviyesi baslatti son 2 aydir da catlatma ignesine basladik bundansa sonuc alicagimi sanmiyorum doktor sonuc alamazsak asilamaya direk gecicez dedi.aslinda ben asilama olucaktim kendim bu ayida beklemek istedigimi soyledim ama yine sonuc alamadim. Adetin 2.gunu gidicem asilama ya gecis olcakda gidesimde yok artik hatta ben dosyalarimi alip baska bi doktorada gorundum oda olumlu konustu engel durumun yok dedi hatta durumumdan soz ettim boyle olumsuz konusmaya haklari yok engel durumun yok olsa dahi moral acisindan konusulmamali herkes doktor olmamami dedi.vaktin var bekliceksin gez dolas baska ugraslar bul dedi. Kendi doktorumda ayni seyleri dedi ama vaktinde sagolmasinlar hep olumsuz seyleri yuklediler cocugun olmaz etmez dediler etkisindende cikamiyorum