Bir_tirtilannesi Kızlar merhaba 13 haftalık hamileyim bugün hastane kontrolüm vardı burda birçok arkadaş sağolsun tahminde bulundu ve herkes erkek dedi Doktorum büyük ihtimalle kız dedi🥲
Zehradmrci Bir_tirtilannesi hahahahhahaha darısı başıma bana da genelde hep erkek dediler ama gönlümden kız geçiyor oglum var bi de kizim olsun diye hayırlısı tabi Allah ne demişse ❤️
Bir_tirtilannesi Ebrar_65 insallah canim oncelikte tabi saglikli olmalari daha onemli rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Bir_tirtilannesi Zehradmrci Hadii bakalım darısı başına canım valla Allah biliyor ya çok istiyordum kızım olmasın etrafımdaki herkes erkek diyordu dedim hayır kız olucak hissediyorum umarım Rabbım nasip eder 🤍
Ebrar_65 Bir_tirtilannesi amin inşallah canım benim öncelik her zaman sağlıklı olmaları sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım benim
Nilosfirarda19 Bir_tirtilannesi bu fotoğrafı bebeğimin 9 haftalık ultrasonuna çok benzettim doktorum bana da kıza benzettim dedi herkes erkek dese de bence de kız 🥰 zaten bana göre fotoğraf çıktısında başı sağda olan bütün bebekler kız birşey bildiğimden de değil 🤭 hayırlısıyla kucağınıza alın inşAllah 💕
Bir_tirtilannesi Nilosfirarda19 ayyy sağol canım benim güzel yorumun için 🥰😇 bende en başından beri kız hissediyordum sağlıklı olsunlar tabi en önemlisi o inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canımm 🙏🏻💖
Zehradmrci Nilosfirarda19 benimkinin de başı sağda ama bakalım hangi teoriler ve hangi tahminler doğru çıkacak 😂
Nilosfirarda19 Bir_tirtilannesi Allah razı olsun ,sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı kız,erkek hiç fark etmez dediğiniz gibi 💕
mimaranne06 Bir_tirtilannesi inşallah gönlünüze göre olur. Bana da herkes erkek demişti. Çevremdekiler de erkek dedi.Ben de erkek hissediyordum. 13 te kıza benziyor dedi 16 da netleşti kız.