rrumeysaa Elifcyl47 bence kendini korkutma dediğin gibi 2 buçuk kilo kötü değil 37 hafta da normal Bi doğum haftası karnında kilo almaya devam etmek yerine dışarıda besliyeceksin bebeğini o kadar içini ferah tut
sedaa_aa Elifcyl47 bebek kilosu geriden geldiği için söylemiştir. Benim kızımın da karın çevresi 2 hafta geriden geliyordu kilosu 2700 iken 37+3 te sezaryen oldum. Karın çevresini besleyen damarlar işlevini tam yerine getirmiyorlarsa alıyorlar. Mutlaka o yüzden demiştir.
sedaa_aa Elifcyl47 37. Hafta erken doğum sayılmıyor ki. Benim kızım 2700 doğdu küveze alınmadı sadece kan uyuşmazlığı vardı aramızda O yüzden uzamış sarılık nedeniyle 8 saat kadar mavi ışık vermişlerdi onun da kilo ya da haftayla alakası yoktu
Elifcyl47 sedaa_aa inşallah sorunsuz benim oğlumu koymazlar diğer iki çocuğumda koydular kuveze bu sefer bana versinler istiyorum
Seydo54 sedaa_aa esinizlede kan uyusmazligi var miydi? Benim esimle kan uyusmazligi var ilk oglum benim kanimdan dogdu igneye gerek kalmadi, ikincisi icin kan tahlili olucam, ona gore igne olucam, sizde surec nasil oldu?
zepbjk Elifcyl47 ğlanlı sezaryen ise 38-39.da normalde ama belki erken aşmak için nedeni vardır söylemedi mi?
zepbjk Elifcyl47 O zmn normal doktorunuzun yaptığı 2 haftanın üzeri bi ileri ya da gerilik varsa doğru karar vermiş
elvinsmomy 36+5 Sezeryan ama bebek gelişmemiş ve kilo kaybetmişti git gite nabzı düşüyordu besinsiz kalmış dedi mecburi oldum ciğer geliştici iğne vuruldu 2 defa sonra sezeryan oldum 2,300 gram doğdu kızım
Defnem_26 Yesimkurocak Benimde 2 ocak doğum günüm kızıma bekle bak erken gelme diyorum 😄 Rabbim saglikcakla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
Nursefa2 Elifcyl47 2. Hamilelikte genelde 10 gün öncesinde alıyorlar benimde 2. Hamileliyim normalden 14 gün önce falan dogumum olacak 37. Haftadan sonra dogum gerçekleşebilir diyorlar bir sıkıntı görmüyorlar
sedaa_aa Seydo54 biz de AB0 kan uyılmazlgı vardı eşim b pozitif kızım b pozitif ben 0 pozitif. Bu hallerde iğne vs vurulmuyor.
asilannesii Elifcyl47 38+5 e sezeryan günü verdi doktorum. 39. Haftanın içinde oluyormus sezeryanlar genelde