Elifcyl47 Arkadaşlar merhaba ben sezeryan olucam fakat doktor 37 haftada sezeryana alicam dedi sizce erken dgl mi farklı doktora mi gitsem acaba
HipnozX Elifcyl47 38+5 de oldum ben çok erken risk mi var neden öyle dedi ki? Bekleyebilidğinz kadar bekleyin bir sakıncası yoksa. Ne dkar durursa o kdar iyi.
Elifcyl47 Tiiffany bir hafta önce gittiğinde bebek 3 hafta geriden geliyor dedi 35 haftalık tim 2 kiloydu bebeğim bir haftada 600 Gr aldı dün gittim bana bir hafta sonrasına randevu verdi sezeryan için biraz daha kalsın dedim olmaz alicaz dedi 3 ameliyatın diye miş
rrumeysaa Elifcyl47 o yüzden 37 de almak istemiş anne karnında yeterli kilo alamayan bebekleri dışarıda kilo aldırılır düşüncesi vardır anne sütü mama gibi şeylerle
sedaa_aa Elifcyl47 bebek kilosu geriden geldiği için söylemiştir. Benim kızımın da karın çevresi 2 hafta geriden geliyordu kilosu 2700 iken 37+3 te sezaryen oldum. Karın çevresini besleyen damarlar işlevini tam yerine getirmiyorlarsa alıyorlar. Mutlaka o yüzden demiştir.
cansualisa Elifcyl47 kuzum doktorunun bir bildiği vardır normalde 37 almıyorlar 38 39 arası hayırlısı olsun hakkında 🌺
Tugbakose-24 38 de aldı benı. Normalde bebeğin kılosu fazlaysa erken alabılıyor. Arkadasım 36 haftalıktı ama bebegı önde gıdıyordu doguma girdi 4.200 dogurdu. 4 hafta daha bekleseydı 5.500 dogardı bnce😂
Elifcyl47 rrumeysaa iki buçuk kilodan sonra normal kabul ediliyor benim bildiğim benim geçti o kiloyu bir hafta sonrasına da belki daha fazla olur. Bilmiyorum çok tedirginim ne yapicagimida bilmiyorum
Elifcyl47 bebeklerimveben_ ben 38 bekliyelim dedim olma ölür bebek dedi o an korkudan niye bile diyemeden kabul ettim niye bile demeden
rrumeysaa Elifcyl47 bence kendini korkutma dediğin gibi 2 buçuk kilo kötü değil 37 hafta da normal Bi doğum haftası karnında kilo almaya devam etmek yerine dışarıda besliyeceksin bebeğini o kadar içini ferah tut
Tugbakose-24 Elifcyl47 bnm gebelık şekerıö cıktı doktr dıyet verdı ama yapamadm bnde cok tatlı yedm. Hatta eşim iİn vermıyorsdu biara şuurum gttı sankı blmıyrm bayılıyodm. Hemen tatlı yedım sanırım kan şekerım flnmı düştü. Hemen kendıme geldm😂
Maslmmm 38+5 günlükken doğuma gideceğim inşallah 22 aralık perşembe günü çok istedi bi iki gün önce olmasını ama olmaz dedi doktor