Selmaeren27 Mnkskemal anaaa aynı bende ayıptır söylemesi tuvalete olturuyorum şıp şıp kan damlıyor 😢😢😢bide bire acı bir yanma offff 😭😭😭😭
Mnkskemal Selmaeren27 ılk çocukta ben basur oldum ondan kaldı tetıkledı yıne 🤪 hep zaten bız cekıyoruz herseyı
Selmaeren27 Mnkskemal benimde ilk çocuk dan kaldı aynn biz çekiyoruz Erkeklere kalsa çok nazliyiz hemen hasta oluyoruz bide gotunuz hiç dogrulmuyor diyorlar gelinde siz dogurun o zmn
ANK__ 35+3 haftamdayım erken doğum riskim var benimde ağrılı ve hareketli geceler geçiyorum , sabaha doğru uyuya kalırım herhalde yeter ki sağlıklı alalım da kucağımıza 🥹💐 huzurlu, sağlıklı, güzel geceler şimdiden annişler
Merveclnk Selmaeren27 asla uyuyamıyorum bugün uykusuz 2. Gecem ve 2 saatlik uykuylayim. Burnum tıkanıyor zor nefes alıyorum huzursuz bacak sendromu da azdı sürekli hareket halinde bacaklarım ne zaman uyicam ben 🥺
Selmaeren27 Merveclnk ben uyumayı becerirsem sende uyursun bence hani baldır deriz ya tamda ora agriyo kimildayamiyorum
Merveclnk Selmaeren27 bugün uykusuz 3. Günüm vallahi hala tık yok ölüyorum yorgunluktan. Senin magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor doktora söyle de magnezyum yazsin sana bende 15 haftalarda başlamıştı kramplar şuan ilaç sayesinde duzeldi şükür 🙏
Selmaeren27 Merveclnk var anam var fayda etmiyor 😭😢😢daha benle beraber benim oglanda seviyo benden çok o iciyorr 😂😂😂😂😂
LilithAura Selmaeren27 ben bel ağrısına uyuyamıyorum bi an önce doğursam keşke ama doğru dua etmek lazım daha biraz daha zamanı var ama annesini çok yoruyor zamanlı gelsin inşallah