Selmaeren27 Kızlar sadece benmi uyuyamıyorum yaa yoksa aranızda varmı benim gibi olan Gece olunca daha çok haraketleniyor ve uyutmuyor şımarık kızım 😂😂🙏😢😢😢😢
Eldgrn Selmaeren27 iyi geceler şükür bizim ki normal akışına arada toplanıyor vuruyor sonra sakin sakin duruyor içeride 🤣🤣 çok şükür uykudan bol başka bişey yok bende gündüz gece sürekli uyku halindeyim
Bsealc Selmaeren27 valla dün gece saat 5 de bir karın ağrısıyla uyandım oğlumda hiç hareket etmediği kadar hareketlenmeye başladı sağolsun artık hareketleri canımı yakmaya başladı şimdiden uykusuz geceler başladı Allah bu günümüzü aratmasında tabiki 😂
Merveclnk Selmaeren27 asla uyuyamıyorum bugün uykusuz 2. Gecem ve 2 saatlik uykuylayim. Burnum tıkanıyor zor nefes alıyorum huzursuz bacak sendromu da azdı sürekli hareket halinde bacaklarım ne zaman uyicam ben 🥺
Selmaeren27 Eldgrn saol cnm bnm ama alıştım ya aramıyorum artık 😂😂😂bide vücut kendini doğuma hazirliyormus bebekler gece uyumaz ya 😂😂
beyzzsenturkk Selmaeren27 34+3 olduk🥺 tekmeleri güçlendikçe dogurmak zorlaşıyor cok özleyecegiz sanırım kıpırtılarını🤰🏻💓
Eldgrn Selmaeren27 benim ki hazirlamiyor galiba benim ki de uyanık da uyutmayacak şekilde kaynamiyor bana çok şükür 30+2 olduk hareketler kuvvetlendi gündüzleri daha aktif geceye göre gündüz de uyudugumdan uykumda hissediyorum o vurma kayma hareketlerini 🤣🤣 eşek sıpası yaaaa
Selmaeren27 beyzzsenturkk evt bazen düşünüyorum acaba doğumdan sonra karnında haraket etmesini ozlermiyim diye 😂😂
Selmaeren27 Bsealc aminnnnnnnn ne yapalım dayanacagiz mecbur 😂😂Bazen diyorum kızım sen bı doğ hayırlısıyla seni dovecegim diyorum 3.5 yaşında oğlum duymuş bunu anne ben döverim onu diyorr 😂😂
Selmaeren27 gunel91 sende hoşgeldin ne yapalım annelerimizin kıymetini bilmeliyiz bence allh basimizdan eksik etmesin 🙏🙏🙏
Selmaeren27 Eldgrn benim oğlumda gece çok haraketliydi ama doğduktan sonra masallh geceleri taş gibi yatardı Sabaha kadar insallh kızımda böyle olur 🙏🙏
Mnkskemal Selmaeren27 maalesef daha gtmedım bu hafta gıdecem üstünde kan ilaçları kabız yaptı basur azdı 🤦♀️🤦♀️
Bsealc Selmaeren27 dün gece bende öyle dedim sen bir doğ hayırlısıyla o totonu nasıl ısıra ısıra ağlatıyorum seni diye gündüz uyuyor beyefendi gece mesaiye başlıyor analık zor 😂
Selmaeren27 Mnkskemal anaaa aynı bende ayıptır söylemesi tuvalete olturuyorum şıp şıp kan damlıyor 😢😢😢bide bire acı bir yanma offff 😭😭😭😭