Ebi Bayanlar doktor zofer yazdı ama 5 eczane gezdim bulamadım ankarada kullananlar nerden aldınız acaba ya da getirttiniz mi?
Brktugce Ebi iyi aksamlar kecioren ozel hastanenin karsısında eczane var ben ordan aldım cok guzel bir ilaç
Elfibrhm2609 Ebi Bende kullaniyorum canim normal de eczane de olmuyor aldığım zaman depodan getirtiyorlar biz istiyoruz sizde öyle değil mi her eczane öyle mi gerçi bilmiyorum da biz isteyince depodan getirtiyorlar hemen 2 3 saat içinde 🌸
Ebi Brktugce 🙈 Bugün orda serum yedim ilacı da orda yazdı ama çıkınca yağmur yağıyo diye kaçtık evin ordaki eczanelere baktık saol canım yarın alıyım bari bende güzel olduğunu duydum doktorada hemen dedim zofer istiyorum diye gülüyo bana 😅
NaimeYilmaz Ebi recetesız alabılıyorsun ıkısınıde sıgorta karsılamıor zaten . Yda sadece benmkını karsılamıordur bılemıorm ☺
NaimeYilmaz Ebi öle azıcık pahalı ıcındede azıcık var ama yarım yarım kullancagn ıcın yetıyor ben 2 haftada 1,5 tane kullandım fazla kullanmakta ıstemıo ınsan cokta zararsız bır ılac degl kemoterapı tedavılerınde kullanılıyormus normalde bunlar 😞
Ebi NaimeYilmaz zoferi yarım kullandığında da faydasını görüyo musun bide aç karnına daha mı etkili oluyo denedin mi acaba 😊
Ebi Elfibrhm2609 Yok çok gezmiş eşim yok demişler fiyatını söylüyolarmış devlet karşılamıyo diyolarmış ama bizde yok diyolarmış 😂
Ebi Brktugce ahmet şahbaz 8 doktor gezdim cidden bu kadar tatlı dilli güler yüzlü sevecen birini görmedim normalde etlik zübeydeye gidiyorum oraya acil olduğunda serum için gittim devlette serum takmıyolar yatış istiyolar cinsiyeti de söylemiyolar malesef
DuyguUysalBayraktar Brktugce cnm bende kullanıyorum ama 2 aydır düzenli olarak ama hiç 40 liraya almadık. Hep 75 tl. Sen nerden alıyosun zoferi 40 liraya😱
NaimeYilmaz Ebi miden boşken içsen cok daha faydası oluyor uzun suruyor Etkısı bi kere sabah kötü olupta öle ıcmıstm. Bulantım oldugunda içersemde anında kesmıo ama 1 saate etkı edıyor . inanılmaz rahatlamıs hıssedıyorsun. Ilk ıctıgımde yarım ekmek yedım ıcıne ne bulduysam koydm o kdr yemek yemege actım 😂🤗
Elfibrhm2609 Ebi karşılamıyor da sonuçta bedava vermiyor yani parasını vereceksin öyle alacaksın sen saçmalık 🤷♀️
Ebi NaimeYilmaz bende şuan öyleyim portakal yiyemiyorum bugün seruma zofran koydu doktor geldim portakala acıkmışım sanki 😂 İki portakalı götürdüm bu seferde korktum bıraktım kaseyi 🙈
NaimeYilmaz DuyguUysalBayraktar bu hap tedavi amaclı degılkı neden sureklı kullanıyorsunuz doktorunuzmu söledi merak ettim ?
DuyguUysalBayraktar NaimeYilmaz evet doktor kontrolünd kullanıyorum. Devamlı olarak şiddetli bulantım oluyor. Zofer anca biraz hafifletiyor. Tabiki kafama göre ilaç kullanmam bu dönemde 🙂