Kubrabsyg45 kaçıncı haftadasın? Bende 4 bebeğime hamileyim ve ilk defa böyle kasıntı oldum. 2 kere de a gittim ilaç verdi öyle rahatladı. Kaşımamaya calıs cildiyeye git kortizonlu krem veriyor düzeliyor ama gebelik sonuna kadar geçmeyebiliyor. Bana cece med egzama dermotit için olan şampuanını verdi tüm vücut onunla yıkıyorum. Kortizonlu krem verdi onu sürüyorum. Birde eczane yapımı pudralı mentollü bir karışım yaptırdı..onu da günde 1-2 sürüyorum.birde mustela catlak kremi ve mustela stotepia balm sürüyorum nemlendirmek için. İlk karnım ve sırtımda başlamıştı onlar geçti baya ama şimdi de başka yerler kabarıyor kabardıkça süreceğiz böyle idare edeceğiz dedi dr. 15 gün kaldı doğuma.
Ayrıca bunu yediğimiz birsey yapmıyor gebelik hormonları tetikliyor. Biz demir ilacının dokunduğunu düşündük ilk. O da olabilir ama gebelik bu durumu devam ettiriyor dedi cildiye dru.Bebek için tehlikeli birsey değil Allahtan. Benim şimdilik duruldu ama sürekli kremlenip kaşımamaya dikkat ediyorum. Allah yardımcınız olsun