Kubrabsyg45 En başta hep dedim ekşi falan yedim ondan ama kestim bugün de kolum bianda böyle oldu ve kaşınmaya başladı. Safra asidi temiz çıktı çözemiyorum noluyor. Cildiye randevum 29. Da başka randevu yok kafayı yicem..
sezenay66 Kubrabsyg45 canım korkutmak istemem ama bizim bir akraba da doğum öncesi kaşıntı yaşadı karaciğer enzimleri yükselmiş baktılarmi seninkine
gecekusuanne Kubrabsyg45 canim pupp hastaligi olmussun doktora soyle mutlaka bende ayniydim 3 4 ay cektim boyle suratim haric her yerim kabarmisti dogumdan sonra cildiyeye gittim o bana 2 tane merhem verdi hergun surdum 15 gun icinde geçti
Kadriyeeren203 Kurdeşene benziyor hamile kalmadan önce yaşamıştım cok kötü kaşınıyor genel de gündüz sönüyor gece kabarıyor dikkat edin sıcakta daha fazla kabariyorlar Kubrabsyg45
Gozdeparlar Kubrabsyg45 ayy geçmiş olsun. Cahilce bi yorum olabilir bilmiyorum ama acaba stresten olmuş olabilir mi? Bazı insanlarda stresten vücut döküyor ve kaşınıyor 🤷♀️
Ellove Yaaa bence bir acile gidin kaşinti icin igne vurdurun önemli birsey olabilir lütfen ertelemeyin🙏
Susamim Kurdeşen bu halk arasindaki deyimiyle,endiselencek bir durum yok merak etme gerekirse serum takarlar fazla değilse, ya da krem verir.
Kubrabsyg45 Gozdeparlar stres yapacağım hıcbisey olmadı son zamanlarda aslında ama anlam veremedim bende . Teşhis konulsa rahat edicem 🥺
menessare Dilekagrgn nsıl kurtuldunuz acaba ne kullandınız? Konu sahibi maalesef uyuz gibi duruyor umarım değildir
Kubrabsyg45 Doktorum uyuz değil dedi . Bakırköy Sadi konuk geldim şimdi önemli bir durum dedi başka hastaneye sevk etti
Kubrabsyg45 sezenay66 bakıldı canım temiz çıktı ama acilde olan doktor tekrar yaptır bianda yükselir dedi