34Bebek Ozgetinmaz yok canım öyle bir şey olmadı da bnede arada sızlıyor bide iki gündür belim ağrım çok fazla
34Bebek Cancan2 ben öğrenemedim ya 12 gittim en son belli değil dedi bir daha da gidemedim randevu bulamıyorum özelde muanesi çok fazla geliyor
1mucize Baharks ay yok böyle yemekten sonra gelen karın şişkinliği gibi bi göbüşümüz var 😂 ona bile alışamadım 😂
Mhtpflz 34Bebek 15+4 az kaldı 16 ya🤣😂 sezeryan düşündüğüm için mayıs sonu olur diyorumm bakalım cinsiyet için bugün gittim erkek dedi
34Bebek Mhtpflz çevremdeki herkesin ki erkek bakalım bizim ki ne olcak 😍 eşim kızım olacak diyip duruyor ama 🤣🤣🤣
Bebgim2023 Yeniannis_ ben 14 de karnımda sürekli atan kalp atışı gibi hissettim ilk ondan sonra o şekilde devam etti 🥰
34Bebek 2prensesannesiiii bende ogrenmedim ama eşim sürekli kızım olacak diyip duruyor karnımı kızım diye seviyor hep 🤣🤣
2prensesannesiiii 34Bebek yaaa allahım gönlünüze göre versin inşallah benim çin takvimi tuttu başından beri kız dedik kız çıktı😂 bak sende istersen🥰🙏🏻
Momm278 17+2 ikinci gebeliğim bir oğlum var cinsiyete erkek ddi bakalm hayirlisi doğum sezaryen olucak
34Bebek 2prensesannesiiii baktım canım erkek çıkıyor bakalım hayırlı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Semanur21 Yeniannis_ bende 17+0 hissetmeye başladım bazen ani kıpırdamaları oluyo ve katnımda toplanıyor bugün epey oldu 🥰
34Bebek Cancan2 evet özelde çabuk söylüyorlar bende gitmek istiyorum ama muane ücretleri aldı başını gitti 🤣