aseldurununannesi_ Asli123s benim bebeğim kız hiç bulantım olmadı herkes erkek diyordu bulantım yok diye ama ilgisi yokmuş
Ellove Mdf17 32. Haftamdayim hiç bulantım olmadı. Sadece ceviz yerken midem bulanıyor onuda yemiyorum. Onun dışında hic kusmadim cok şükür
Patricia Bebekliannee bazen şüphe ediyorum doktor yanlış mı bakıyor ikincisi nerede bu tek olamaz ikizi mutlaka arkada saklanıyor galan diye düşünüyorum 😂😂😂
Bebekliannee Patricia hahah kziimda bir dunyaydi karnım. Simdikinin cinsiyetini bilmiyorum ama sizin gibi hamile olduğumu bile ultrason da anlıyorum. Kızımda 4 ay kus kus öldüm . Karnım aşağıda galiba 2.hamilelik olduğu için mi bilmiyorum.
Eylb_ Mdf17 hiçinci hafta 🤭 olacak diye bir şey yok hiç öyle düşünmeyin her hamilelik kendine özel😊 umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsiniz🤩
Sibel_1234 Mdf17 hemde nasıl en saçma şeyden kusuyordumzor geçti 39haftayim tam sonuna geldik Rabb’im yardımcımız olsun inşaallah 🧡
Diidosd Haftada başladı. Ve hala devam ediyor. Cinsiyeti ile alakası var mı bilmiyorum. Ama henüz öğrenmedik. 12+4teyiz. Haftaya gideceğiz Allah izin verirse kontrole. Bakalım ne diyecek? Kendini gösterecek mi miniğimiz…
catandgirlmom Mdf17 6. Haftada başladı veee 17 hafta olcak yarın buşantılar devammm 🤷🏻♀️ İnşallah olmasın kimsede bulantılar çok zorr geçiyorr