Humannrle Mdf17 7 haftaya kadar hiç birseyim yoktu annem de sen sanki hiç hamile değilsin diyordu ben çok kusardım maşallah sende tik yok derdi takı 7 haftadan gün alınca bi sabah lavaboya zor yetiştim midem ağzımdan gelecekti sanki 🤦♀️
Patricia Mdf17 hiç başlamadı ki🤷🏻♀️ 33. Haftadayım yani o belli olmuyor kimisi de benim gibi dertsiz geçiriyor full yiyor şişiyor
Sibel_1234 Mdf17 hemde nasıl en saçma şeyden kusuyordumzor geçti 39haftayim tam sonuna geldik Rabb’im yardımcımız olsun inşaallah 🧡
Ellove Mdf17 32. Haftamdayim hiç bulantım olmadı. Sadece ceviz yerken midem bulanıyor onuda yemiyorum. Onun dışında hic kusmadim cok şükür
Bebekliannee ilkimbebee 13 mu. Cok geç değil mi ya. Benim 7. Haftada başlamıştı. Şimdi 2.gebelikte 12.haftadayim daha birşey yok o dönemi atlattım sanıyordum
Bebekliannee Patricia 😄😄 cinsiyet nedir. Benim de 0 bulantı kusma. Şismek istemiyorum 😁 1.de o kusmaya rağmen çok şişmiştim
Leilam Patricia cinsiyet ne sizde? Bendede aynı durum,ne kusma ne halsizlik sadece yiyip kiloları alıyorum😃
ilkimbebee Bebekliannee evet canım maalesef çok geç ben mide bulantım olmadan atlatıcam dedim ama 13 haftadan sonra maffoldum bir de üstüne soğuk aldım mide bulantı baş ağrı mükemmel derecede vardı
Patricia Bebekliannee oğlum olucak hayırlısıyla. Şişme mevzusu biraz da iç karınla alakalı sanırım annem asla belli etmezmiş hamileliğini benim göbeğim 15m ilerden gidiyor 😂😂
aseldurununannesi_ Asli123s benim bebeğim kız hiç bulantım olmadı herkes erkek diyordu bulantım yok diye ama ilgisi yokmuş
Ayshenur Mdf17 11 12 gün mü ne kaldı daha dün 4 defa kustum tekrar bugün mide bulantısı ilacı yazdırdım bi iki tane kaldı diye içmemiştim o gün gerçi içtiğim zamanlarda da kustum 😏 dün bu yüzden baya ağladım sıkıldım artık
2prensesannesiiii Mdf17 4+5 kusmalar başladı öncesinde yanma ekşime kaynama gibi mide şikayetlerim oluyordu
Patricia Bebekliannee bazen şüphe ediyorum doktor yanlış mı bakıyor ikincisi nerede bu tek olamaz ikizi mutlaka arkada saklanıyor galan diye düşünüyorum 😂😂😂