Gizemahmetttt Çiğ köfte aşeriyoruuum sizce zararlımı komagenin etsiz çiğ köftesi sizce sorun olur mu 7 haftalık hamileyim
Momtheangel Gizemahmetttt kızıma hamileyken çok yedim birşey olmadı çok şükür 🤣 şimdiki hamileliğimde doktor bakteri ürettiği için iyi değil dedi ama arada yerim diye düşünüyorum 🤗🤣🤣
ikimelekannesii22 Gizemahmetttt ben hamileliğim boyunca yedim simdi doğum yaptım canım istiyor ama gaz yapıyormus bebeğe o yüzden yiyemez oldum😅
Momtheangel Gizemahmetttt öyleymiş cnm öyle söyledi doktorum özele gidiyorum baya anlattı şunu bunu yeme dye ama yiyorum arada ya napim çok seviyorum 🤣
suelin Gizemahmetttt ben hep yedim vala komagene cok guzel yapıyor eşim de müptelası oldu birlikte yiyoruz bilmiyorum bana dokunmadi 😁😁😁😁 herkrsin bunyesi bir mi bilemem ama cok yedik diyebilirim yalan yok
AyFa1608 Gizemahmetttt olmazsa olmazım😂 canım çektikçe yerim hatta eşimle bi oturuşta 1 kiloyu bitirebiliyoruz o kapasitemiz var 😅 ye bişey olmaz etsiz olduğu sürece.
yanlisanlamaama Gizemahmetttt günlük taze yapılan bir yerden yerseniz olmaz bence ama az yiyin siz yine de 😀
sinoli Gizemahmetttt Ben yedim bişey olacağını düşünmüyorum, sadece dışardakilerin tuz ve baharat oranları çok fazla yüksek olduğu için önermiyor etsiz olursa sorun yok ☺️