Tatli2 Tsh 2.70 Di ve troıd ılacı kullanıyorum her sabah. 1.5 olmus cok sukur. Sizlerin degerleri nasıldı acaba doktorunuz ne dedı bu duruma.
Asiye21 Tatli2 gebeliğimin 8. haftasında 4.12 civarındaydı her ay düzenli olarak tahlil yaptırdım şu an 1.50 küsür falan. Tiroid ilacı kullanıyorum her sabah. Şu an 30.haftadayım. Çocuğun zeka gelişimi için çok önemli sakın ilacını aksatma
yanlisanlamaama Tatli2 benim 1 sene önce 3,9du en düşük dozda kullanıyorum ilacı, geçen ay tekrar baktırdım 0,25 e düşmüş ilaca devam ediyorum yine de gebelikte yükselmesin diye
Cagla1750 Hamile kalmadan önce benim 8 di sonra ilaç kullandım . Hamile kalınca 2.80 di tekrar ilaca başladım şuan 1.80 civarında her ay kontrol için kan veriyorum . 26. Haftadayım gebeliğim ilerledikçe yükselir dedi aynı ilacın daha yüksek mg olan dozunu verdi hafta sonları yüksek olanı hafta içi normal 50 mg olanı kullanıyorum
Tatli2 Asiye21 25 mg her sabah alıyorum. Siz de oyle alıyorsunuz sanırım. Dahılıye uzmanı 1.5 altında da olsa devam ettırıyor o zaman
Asiye21 Tatli2 evet 25 mg ile başladım sonra 50 mg daha sonra da 75 mg çıkardı doktor şu an 75 mg kullanıyorum.
Bsr3 Mervekara5 ne verdi sana bana bi ilaç verdi hiç bir eczanede yok iyotlu multivitamin aldım mecbur
Mervekara5 Bsr3 daha gitmedim canım dahiliyeye pazartesi gidecem sen dahiliyeye gittin demi nasıl muayine etti
Bsr3 Mervekara5 kız ne muayenesi oturdukları yerden kalkmıyorlar ki anam aldı karşına beni teste baktı tıroidin normal dedi iyot eksikliğin var dedi bi ilaç yazıcam dedi işte yazdı çıktım 8 tane eczane gezdim ilaç piyasadan kalkmış sonra bidaha gittim benzerini versinler dedi eğer oda yoksa iyot içerikli multivitamin versin dedi öyle yaptım napalım artık şifacımız olsun rabbim
Mervekara5 Bsr3 eşimin arkadaşı kadın doğum uzmanı canım onunla konuştum da kafaya takılacak birsey değil o dedi rahatlattı beni biraz