Esomom Bu uygulama 6 buçuk hafta diyor ama doktora gittim 4,5 hafta dedi uygulama ayarını nasıl doğru yapabilirim yeni hamileyim heyecanlıyım stresliyim çok karmaşık duygulardayjm 🥹
elvinimmm Esomom ultrason ölçümü bebegin gelisimine gore farklilik gostermekte en iyisi son adet tarihine gore takip etmekte
Melekavsr Esomom geç döllenme olmuş olabilir bende de öyle oldu çünkü. Sen doktorundan takip et. Gelişim geriliği olsa söylerdi doktorun. Zaten 10. Haftaya kadar ultrasonda yanılabiliyo. Doktorum bana 6+5 te ilerleyen haftalarda net gün belli olur daha küçük demişti. Pazartesi randevum car bakalım ne dicek.
ezgikrby Esomom her ultrasonda farklı farklı çıkar zaten büyüdükçe her doktora gittiğinde değiştiricek misin 😂 sen son regl tarihine göre hesapla bebek büyüdükçe yetişir merak etme 🫶🏻
denizarenmom Mine34 gelisim geriligi demek icin cok erken ilk haftalar oluyor boyle seyler ya da gec dollenme
Masal53 Mine34 farklı doktora git öyle ilk muayeneyle belli olacak bisey değil konunun detayına inmek lazım
Evinamin031120 Geç döllenme olmuştur doktorunuza sorun benim geç döllenme mesela doktorum normalde 4 Nisan olan adet tarihimi 25 Nisan olarak hesaplıyor