Kullanici55 Asyabuse fiyati bedava diyebilirim ben şaşırdım 😂 2 kutu demir hapi yazdı 4 paket ciğer geliştirici 2ser doz 2 gün olucak iğne 4 tanede ve toplam 50 lira 😂 ben bin lira falan bekliyodum ki bu 50 liranın içinde 2 kutu demir hapi da var
Kullanici55 mrv_elvn_ canım üste yazdım yorum ama 50 TL verdik bunun içinde 2 kutu demir hapi ciğer geliştirici iğne ve o vurulan ilaç var yani fiyati 50 liradan bile ucuz hastanenin acilinde ücretsiz vuruyorlar zaten
Kullanici55 Asyabuse bende eşime eczaneye girmeden tembihledim bak sakin sormadan alma diye kapıya geldi hepsi 50 lira tuttu dedi ben de şok oldum
219Eyll Kullanici55 ilk kızımda banada yapıldı 2 doz .erken doğum riskim olduğu için .hiçbir sorun yaşamadık şükür şuan 6 yaşında 1.sınıfa gidiyo .
Ozcankbra Ben 30+4teyim suan doktor erken doğum riski yoksa ciğer geliştirici iğne yapmayalım dedi ama zaten ikiz olmak başlı başına bir risk bende istiyorum yaptırmayı ama doktorum henüz uygun görmedi
Kullanici55 Ozcankbra bi 33e gel hersey çok degisiyo zaten 34ten sonrayi görene pek yapmiyolar sanırım benim 33te bebegin biri aşağı indi bianda riske girdik diye yapalım dedik çünkü ani bi sancım doğum belirtim olsa zaten iğne yapıp bide başka iğneler de yapıp doğumu ertelemeye ugrasacaklardi o yüzden 33te bu risk oluştu bende diye yaptık sende bi bekle en geç 33te içine sinmezse istersin olmayı zaten çok basit bi işlem
Nur_089 İki gün önce oldum 2şer doz 24saat arayla bebeklerimin hareketlerinde azalma olmadı doktorum 3-4takip et azalma devam ederse gel dedi ama benim iyneden sonra carpıntım nefes darlığım oldu yarım saat bi saat falan gecti sonra
Kullanici55 Nur_089 bende eşime dedim iğneden sonra daha çok hareketlendiler sanki ters tepki etti diye şakasına tabi😂 şükür bizdede azalma olmadı genelde yaptiran arkadaşlarım yaşamamış öyle hareket azalamasi herkeste olmuyo zaten yan etkiler şükür sizdede bizdede olmamış
Ozlem2206 Kullanici55 28.haftamda olmuştum 2 doz 38 de normal doğum yaptım hiçbir yan etkisi bebeğimin sağlığı vs olmadı çok şükür tam tersi faydası olan bi ilaç bu hiç kalbinize kötü bişey getirmeyin inşallah sağlıkla zamanında gelirler
Kullanici55 Ozlem2206 çok sevindim şükür olumsuz şeyler diyen olmadı böyle duyunca insan daha da rahatlıyo çok şükür