Kullanici55 Merhaba kızlar 33+4 haftaligim bugun herhangi bi sorun olmamasına rağmen ikiz bebeklerim olduğu için erken doğma ihtimali de var tabi diye ciğer geliştirici olduk . Tabi öncesinde araştırdık bayağı bi zarari yan etkisi yok diye bilgilendik yaptırdık. Yaptıranlar yada ciddi bilgisi olanlar yazabilir mi herhangi bi sorun yaşayan veya zararini duyan var mı ?
Sisife Kullanici55 ben 30. Haftada oldum 2 doz. 32. Haftadayım. Bir yan etki vs yaşamadım. Heehangi bir şekilde zararını göreni de hiç duymadım.
Beriiivan Kullanici55 merhaba mutlaka yaptırın, ben 8 doz olmama rağmen bebeklerim erken doğdu ve küvezdeler şimdi
Elifffbay Kullanici55 doktor erken gelme olasılığı olursa yaparım çok yararlı bişe değil dedi bana da bilemedim bende
mrv_elvn_ Qnl merhaba ciğer geliştirici iğne ücretli mi ucretliyse ne kadar fiyatları bize de 29. Haftada yaparız dedi doktor
Beriiivan Kullanici55 2 kere 24 saat arayla 2 gün yaptım, her gün de 2 doz oluyordu ertesi gün de 2 doz. Bu şekilde 2 kere yapıldı. Fazla mı az mı bilmiyorum doktorum bunşekilde yapmıştı 32 ve 34te
ballibocek Ben d ebugün 33′teyim, tansiyon henüz tehlike sinyali vermese de hafiften yğkselen skalada.. ve idrarda protein ve kreatinin çıktı. Doktor bugün aldırdı iğneyi, yarın iki doz bir sınraki gün iki doz şeklinde yapıcaz. Bakalım ://
Bernnnaaaa Kullanici55 ben 2 hafta önce oldum biraz halsizlik yaptı bende 1 gün bebek hareketlerin de yavaşlama olabilir falan diyordu ama bende olmadı bir sorun
Kullanici55 mrv_elvn_ canım üste yazdım yorum ama 50 TL verdik bunun içinde 2 kutu demir hapi ciğer geliştirici iğne ve o vurulan ilaç var yani fiyati 50 liradan bile ucuz hastanenin acilinde ücretsiz vuruyorlar zaten
SuperMom3 Kullanici55 33+3 günlüğüz bizde ikizlerimle haftaya yaptıracam bende tedbir amaçlı istiyorum erken doğar falan ne olur ne olmaz
Kullanici55 SuperMom3 bende bugün ilk kez gittim doktor içimizi rahatlattı bizde hemen araştırdık İnternet üzerinden ve ikiz doguran arkadaşlarımla konuş hep yaptirmislar bende yaptırdım artık şifa olsun sizede bizede
Asyabuse Yarın randevum var en erken ne zaman yapılıyosa yapılmasını istiyorum ikiz oldukları için konuşucam bakalım doktorum ne diyecek 😔 fiyat hiç bilmiyorum açıkcası
Kullanici55 Asyabuse fiyati bedava diyebilirim ben şaşırdım 😂 2 kutu demir hapi yazdı 4 paket ciğer geliştirici 2ser doz 2 gün olucak iğne 4 tanede ve toplam 50 lira 😂 ben bin lira falan bekliyodum ki bu 50 liranın içinde 2 kutu demir hapi da var