cansualisa Binnur-cam bakalım küçük sivaslı bebek olcak inş su küveze girmeden doğsalar ne güzel hep içimde bir his 12 Ocak görmicekkkk korkuyorum neden bilmiyorum kaldığımdan beri o his şu 10 gün geçse 36 çok daha iyi olur
Binnur-cam cansualisa sivasli bebeklere zaafı var guzel seyler yazar 😋 Valla canim rabbim gönlüne göre versin saglikla sihhatle rabbim ne zaman isterse ozaman nasip etsin inşallah hayırlısı olsun 🤲 Saglikla gelsinde gerisi önemli degil strese sokma kendinii 🌼
gokce66 cansualisa aramızda 2 hafta var cnm bugün 3 doktora da sordm 36 sonrası sknti olmuyormuş 2 hafta bile dayansa mınigin gene kâr. Sklma geçmiş olsun
Flyy cansualisa Kızz ben de sivaslıyım hea hemseriymisiz 🙂 inşallah bi sorun çıkmaz canım benim de bi kac gün renkli kırmızı pempe gibi akıntı şeklinde oldu ama gecti doktorum normal dedi bebek dönünce oluyormus sanırım
NilAda16 cansualisa canım doktoruna görün hemen. Progestan verebilir. Benim 32.haftada 4 gün arayla bir pedi dolduracak kadar kanamam gelmişti. Şuan 34+5 im progestana devam ediyorum. Kanamanın büyüğü de küçüğü de hafife alınmamalı tedbir alınmalı
cansualisa NilAda16 yazdım kuzum attık resmideeee bel ağrın vs devam ederse gel dedi korkma dedi normal dedi geçmiş olsun cok
Iremdemr cansualisa çok geçmiş olsun kuzum Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına alıp sağlıkla beraber eve dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 ♥️ Dinlen güzelce dua edelim hepimiz 36 da gelsin bebişin 😍