cansualisa Kızlar belimde ağrıyor adet olcam gibi geçiyor sonra şimdi girdim minicik 3 yere gelmiş resim de yasak atamıyorum asistana yazdım haber bekliyorum..
kuzucumoglum cansualisa aynı durum bendede var tek lekelenme yok geceden beri adet olacak gibi ağrım var migdem bulanıyor 35+5 haftaligim bel ağrısı öylesine
Bonjouratous Geçmiş olsun sizinle günlerimiz yakın ben de 35+ 2. Allah yardımcınız olsun. İnş endişelenecek bir durum yoktur bir kaç hafta sonra gelir miniğiniz.
girl_boy_annesi cansualisa ya bebek baş aşağı ise rahim de silindirme diyorlar onu yapınca gelir miş biri öyle demişti burada inşallah zamanını bekler minik
kuzucumoglum cansualisa aynı şeyi bende istiyorum beklese bari 37-38 gece doğru düzgün uyku uyumadim tuvalete gidiyorum ki öyle bişey gelecek diye başım ağrıyor
cansualisa Kızlar döndü doktorum yarına kadar ağrım devam ederse yarın gidicemmm lekeyi normal gördü takipteyim inş
Binnur-cam cansualisa sabırsızlıkla bekleyelim bakalim çılgın doktorumuz sizin bebek icin neler yazip hangi şarkıyı koyucak 🤭🤭🤭🤭
cansualisa Binnur-cam bakalım küçük sivaslı bebek olcak inş su küveze girmeden doğsalar ne güzel hep içimde bir his 12 Ocak görmicekkkk korkuyorum neden bilmiyorum kaldığımdan beri o his şu 10 gün geçse 36 çok daha iyi olur